[2 Ore de Vânzări]Vaptio Perete Crawler KIT de Scafandru REZERVOR CONDUS Vaporizator 2.0 ml 80W Mod Vape 1.3 Ecran Țigară E-Țigară Stilou Cutie Kit

120.20lei

214.64lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

-80W Max Ieșire

-VW( ≥0.05 ohm)/VT(0.05-2ohm)

-By-pass(≥0.05 ohm) moduri de Comutare

-Mare/Soft/Normal/Smart Vaping Moduri De Comutare

-Ni200/Ti/SS316L Acceptate

-TCR Mod Susținut

-Tensiune Rank: 7-80W

-Rezistenta: 0.05-2.0 ohm(80W Max)

-Temperatura Raza De Control: 200-600℉/100-300℃

-Tip baterie : 1*Baterie 18650( Nu sunt incluse bateria din pachet )

Lista de ambalare:

Perete pe Șenile cu Scafandru XLTANK

1*SCAFANDRU XL REZERVOR

1*PERETE Crawler MOD

1*Manual de UTILIZARE

1*Cablu USB

2*Scafandru Bobina

Verificarea produsului: Pasul 1: vă Rugăm să verificați link-ul: Pasul 2: vă Rugăm să introduceți produs codul de securitate în caseta de intrare.Pasul 3: Felicitări!Produsul este original, atunci când interogarea este valabil și original, pentru a verifica în primul rând!Paym ent: 1. Acceptam Alipay,West Union,Transfer Bancar, Toate cardurile de credit (Qiwi,mastercard,beleto,webmoney) sunt acceptate prin ESCROW. 2. Dacă nu puteți verifica afară imediat după plata terminat, vă rugăm să așteptați câteva minute .Dacă există o problemă cu plată, vă rugăm să contactați Balioilhaircare.ro servicii pentru clienți. 3. Vă rugăm să fiți răbdători dacă faci greșeala de a anula comanda.Banii vor fi rambursare în termen de 3-20 zile lucrătoare.Doar locul nouă ordine și să plătească din nou. 4. Te rog Remarca solicitarile dumneavoastra (culori, ai greșit adresa, etc.) în comanda sau trimite-ne un mesaj pe Balioilhaircare.ro .

Vă rugăm să fi sigur de a oferi Detaliu Nume/Adresa/ cod postal/numărul de telefon , este necesar de transport în Transporturile Internaționale. 1. E-Pachete: 15~35days livrare În UE,SUA, RU. 2. Olanda post(PostNL): 15~40 de zile de livrare în UE,aproximativ 25~45 în Asia, aproximativ 60 de zile în America de Sud sau Africa.

3. Nava din Rusia: pachetul va fi trimis prin Post rus de la moscova w arehouse.Livrarea va avea 5~10 zile lucrătoare, în cele mai multe zone.Dacă adresa dvs. este departe de moscova,vă rugăm să mai aveți răbdare să așteptați aproximativ 10~20 de zile de livrare. 4. Nava din statele UNITE ale americii: pachetul va fi trimis prin EUSPS sau UP-uri în New York depozit.Livrarea va avea 3~7zilele lucrătoare, în cele mai multe zone.Dacă adresa dvs. este departe de New York,vă rugăm să mai aveți răbdare să așteptați aproximativ 7-15 zile de livrare. Logistica anchetă adresa site-ul:

Garanție: 1. Susținem anularea înainte de expediere .Dacă te-ai răzgândit și nu vreau acest ordin,puteți anula cu motivul"nu vreau acest ordin". 2. Pe Timp De Livrare .Dacă nu ați primit pachetul dupa 60 de zile,putem rambursare completă. 3.Returnare Și Rambursare.Dacă ați comandat element greșit sau nu vrei produsul primit o dată(în termen de 7 zile după ce ați primit),vă puteți întoarce la noi înainte de a utiliza(te rog nu distruge ambalajul)și asigurați-vă că bunurile vor reveni la noi în stare bună.Odată ce am primit pachetul si am verificat nu sunt probleme,va vom returna. 4. De Asigurare A Calității .Am 3 luni garantie pentru kit și mod.Dacă există orice probleme de calitate,vă rugăm să trimiteți mesajul de următoarele infortion:1.Numărul de ordine 2.Fotografia de produs, lot, cod,bar-cedeze și codul de securitate de pe ambalaj.3.Clar foto sau video, care poate arăta în mod clar problema.Vă rugăm să nu deschizi disputa împotriva noastră în primul rând,suntem întotdeauna dispuși să rezolve problemele prietenos și eficient.

Etichete: trageți voopoo, narghilea, Fierbinte De Vânzare, mod, diamant narghilea, cutie wismec, arduino, mod vaptio, vape, de sex feminin mod vape

Model Compatibil 510 fir Atomizor
Scurt-circuit de Protecție Funcția Da
Built-in Sau Acumulator Extern Extern
Aspectul Cutie De Forma
TCR MODUL Sprijinit
Monitorizarea Funcție De Numărul De Fumători No
Silicon De Caz No
Firmware Upgradabil Da
Modul BYPASS Vezi mai jos detalii
De Control Al Temperaturii Da
Tip fara baterie
Mutiple Modul Mare/Soft/Normal/Smart Vape
Origine NC(de Origine)
Putere de ieșire 7-80W
Ecran 1.3 inch ecran Color
Încărcător USB Da
Capacitate Nominală 3000mAh
Ecran De Afișare Da
Baterie Cantitate 1*18650(nu sunt incluse)
Acumulator Compatibil 18650
TCR Moduri de Ajustare Da
Garanție 90 de zile Globală a Reveni
Nume De Brand Vaptio
Atomizoare Funcție De Identificare Da
Tensiune Scăzută În Funcția De Alarmă Da
Rezistenta 0.05-2.0 ohm
Rezervor tip SCAFANDRU XL Rezervor 2.0 ml
Numărul De Model Vaptio Perete Crawler KIT
Material Metal
Dimensiunea bateriei 18.55x65.6mm
Certificare NICI unul
Funcția De Protecție La Supraîncălzire Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea