6 Cavitatea Noul Igloo Silicon Tort Mucegai pentru Spume inghetata Sifon Sugarcraft Fondant de Copt Provizii de Ciocolată de Desert Mucegai

42.99lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: 100% de Brand nou și de înaltă calitate.Fabricat de înaltă calitate din material plastic.Fără gust, non-toxic, rezistent la praf, rezistent, impermeabil și ușor de utilizat curat în condiții de Siguranță pentru a utiliza în cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat și un frigider Potrivit pentru tort, pâine, spumă, jeleu, prepararea produselor alimentare, ciocolata Caietul de sarcini: Material: Silicon Culoare: ca imagine Dimensiunea: ca spectacol cinematografic Notă: 1. Acolo este de 1-3cm diferență în conformitate cu manualul de măsurare.vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul. 2. Datorită diferite setări de afișare, culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de spectacol cinematografic.

1. Pentru rusia/ Ucraina/ Belarus cumpărători, vă Rugăm să vă scrieți Numele Complet , atunci putem trimite comanda.

2. Pentru en-Gros , noi va oferim discount sau exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, EMS.

3. Pentru Picătură de Transport maritim , putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi. ( Nici un pret, Nici numele companiei )

4. Daca ai volum mare de comenzi, te-ar putea face picătură de transport maritim de aici.

MARCAJ magazin, atunci cumpara elementele pe care doriți să cumpere, va primi 2%-3% un alt discount.Cum pot urmări coletul meu ?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge ?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

1) comentariile Tale Pozitive sunt esențiale pentru succesul nostru în afaceri.Vă rugăm putea să ia o secundă să ne lase feedback-ul pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru.

Nu ar trebui să fii mulțumit de tranzacție:

2) vă Rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra.Deschide disputa nu este cel mai bun mod de a face cu problema.Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

Descriere: Material: Gel de Siliciu Dimensiune: oala cu diametrul de 9cm, inaltime 4cm; pad silicon 38.5*20.5 cm; sfaturi -17.3*1 cm Culoare: Cafea Pachet inclusiv: 1 x Crema Stoarce Oală

Etichete: rochie de forma, tort sifon, ciocolata mucegai polykarbonate, sillicone mucegai tort, cort iglu, decor tort instrument, igloo, Tort Instrument, bomba de ciocolata, silicon matrite de gheață

Tip Tort De Instrumente
Numărul De Model JYX3912
Tort De Instrumente De Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand kithing
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Certificare CIQ
Caracteristică Eco-Friendly
Material Silicon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea