Wanwu Creative Celuloid Mini Sticla Baie Pix / Stilou EF/F/Mici Îndoit Peniță Dimensiune de Buzunar cu Dublă Utilizare Colorate Pix cu Cutie de Cadou

35.88lei

41.25lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Wanwu Creative Celuloid Mini Sticla Baie Pix / Stilou EF/F/Mici Îndoit Peniță Dimensiune de Buzunar cu Dublă Utilizare Colorate Pix cu Cutie de Cadou:

Caietul de sarcini ion :

*Stil: Delicat

*Material: Acril / Celuloid

*Capac De Stilou: Șurub Tip

*Acoperiți Lungime : 10cm; a Postat Lungime: 13,8 cm; Ø:11mm; Greutate:15g

*Scrierea peniță: EF/F/Mici Îndoit (Despre 0.38/0.5/0.58 mm)

*Cerneală: funcționează Numai cu îmbuteliată cerneală(Ca un pahar dip-pen ); Munca o sticlă cu cerneală sau cartușe(normal Ca o f depresiune montana stilou,conține convertor )

*Aplicarea Scena: Office/Business/Student/Scris/Caligrafie/Cadou

*Pachetul include: Sticla Dip Pen x 1 (Nu conțin cerneală pentru siguranță); 1BUC Stilou Penita; Converter x 1; Cadou Cutie x 1

Bns sunt înlocuite,puteți cumpăra un alt 2 penițe împreună:

PS:

1. Din cauza naturii speciale de acril/rasina/celuloid materiale, aproape că nu există stilouri de același textura.Textura de fiecare stilou sunt format aleatoriu și nu sunt în mod artificial controlat.Acest lucru este unicitatea sa.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc.

2.Cel mic îndoit penita este confectionata din peniță EF,așa cum este scris în "EF" pe nib prea.Dar atunci când stai în peniță și privit din lateral,puteți vedea că este un pic îndoit.EF nib nu este îndoit, când îl privești dintr-o parte.Multumesc.

Caracteristică:

1.New sosire! 100% de brand nou!Frumos model de culoare design face pen-ul delicat si dragut, doar ca comoara in palma.E greu să-l pună jos.Oriunde te duci, să-l.

2.Multifunctional mini colorate doi într-un stilou,puteți folosi ca un pahar baie pix sau un stilou; schimba oricând, dacă vă place;

3.Integritatea de calitate perfectă și de scris.Livrarea frumos și elegant line,oferindu-vă o zi pentru a scrie.

4.Confortabil să dețină, 4 culori pentru alegerea poate satisface nevoile dvs. pentru a obține diferite peisaje frumoase.

5.Cel mai bun pentru cadou,de călătorie sau de viața de zi cu zi: Înregistrați-vă gândurile sau sentimentele oriunde, oricând.

Despre Noi:

1.Întotdeauna ne străduim pentru excelență, inovație, produse de calitate și servicii la standarde înalte.Dacă aveți orice întrebare sau de interogare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, vom lua măsuri active pentru a vă ajuta să rezolve problema în termen de 24 de ore de luni până duminică.Multumesc.

2.Am expediat în termen de 48 de ore după ce vom primi plata.Uneori, coletul poate fi amânată din cauza inspecții Vamale.Înțelegere și răbdare va fi foarte apreciat.

Etichete: sticla pen, pix, cerneală pixuri set, stilou, fantana de cerneală stilou, stilou moonman, pen, pilot 78g aur, minge mini pix, dip sticlă pen

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Mini Sticla Dip Pen
Ambalare Cutie Cadou
Peniță Tip Tip Standard
Aplicație Specială Scris
Peniță Material Iraurita
Stilou Sfat Material Alte Metale
Material Acril
Scris Punctul 0.38/0.5/0.58 mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea