Femei Talie Mare Formator De Pantaloni Scurți De Slăbire Burtă Lenjerie De Corp De Compresie Reducerea Chiloții În Fund De Ridicare Fără Sudură De Modelare Respirabil

39.97lei

57.11lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs:

1. Confortabil-acest băiat pantaloni scurți lenjerie de corp pentru femei este fabricat din materiale premium.Suprafață netedă, de mătase sentiment, material respirabil, elastic și moale, și de bumbac picioare este umiditate-wicking pentru a vă uscat pe tot parcursul zilei.

2. Fără sudură ... nu pantalon linie - acest femei fără sudură boxeri poate purta ca o siguranță lenjerie de corp pentru a evita unele râs moment în timp ce purta o rochie.Și este invizibil pentru a purta sub uniformă, fără linie de chiloți de damă.

3. Perfect netedă slip pantaloni scurți --evită frecarea între coapse, sexy model, confortabil de purtat, costume rochii preferate perfect!Simțiți-vă liber pentru a achiziționa acest anti frecare lenjerie pantaloni scurți.

4. Material de calitate-acest fără sudură boyshort chilotei pentru femei este făcută de 82%Nylon/18%Spandex.Material de înaltă calitate, moale, elastic si respirabil.Nu psihiatru sau pastila, rezistent la utilizare.Perfect pentru sub rochii nu se contracta sau pastila, se curata usor si se usuca repede, rezistent la utilizări.

Masina De Spalat Instrucțiuni:

Mână spală în apă rece, nu masina, nu de fier.

Aer uscat, evită lumina soarelui prea mult.

* Marimea "S~3XL" e noastre tag dimensiune, locale size (dimensiune SUA,marea BRITANIE dimensiunea...) se bazează pe dimensiunea îmbrăcăminte și numai pentru referință, vă rugăm să verificați talie și șold măsurători.

* Dacă sunteți de frontieră între două dimensiuni, și nu ți-ar plăcea prea confortabil montaj, vă rugăm să alegeți dimensiunea următoare în sus.

* Gama de dimensiuni ale taliei este măsurată pentru cea mai ingusta parte a taliei, cu amabilitate vă rugăm să rețineți.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: mens talie mare chilotei, body shaper pant, fără sudură slim shapewear, corp femei shapewear, talie mare dimensiune chilotei, body shaper scurt, corset scurt, formator scurt, mare waisg chilotei, shapet

Decor Aplicatii
Dimensiune S, M, L, XL, 2XL
Stil Body shaper
Tip De Element Formatorii
Caracteristica 5 Elastic De Bine
culoare Negru, Bej
Shapewear Controlul Chilotei
Obscene Imagine No
Numărul De Model scurt chilotei
Material 82%Nylon, 18%Spandex
Caracteristică 3 Respirabil Și Confortabil
Caracteristică 4 Sexy Și Fermecător
Caracteristică 6 Nici O Urmă Tiv
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 1 Burtica De Control
Nume De Brand JOYSHAPER
Caracteristica 7 Coapsa Slăbire
Gen FEMEI
Nivelul De Control Mediu
Grosime STANDARD
Sugestiv Sexual No
Tesatura Tip Postav
Caracteristică 2 Forma Talia

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea