NINGMI Burtica Control Chiloti Talie Antrenor Curea de Pantaloni de Slabit Femeile Neopren Sauna Body Shaper Sport Jambiere Sexy Fund de Ridicare

70.16lei

155.92lei

-55 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Magazinul nostru sprijină comerțul cu RIDICATA și DROPSHIPPING ,bun venit pentru a cumpara !

NINGMI Burtica Control Chiloti Talie Antrenor Curea de Pantaloni de Slabit Femeile Neopren Sauna Body Shaper Sport Jambiere Sexy Fund de Ridicare

Caracteristică :

1. MATERIAL - noul Nostru de design sauna slăbire pantaloni cu o calitate înaltă de 80% neopren latex + 20% Nailon , fibre elastice și confortabil de purtat.Acest termo din neopren body shaper jambiere cu material special, care creste temperatura corpului si absoarbe transpiratia, astfel încât ești mereu uscat la exterior.

2. DESIGN - Antrenament saună pantaloni Lungi are centura taliei în față , și centura cu autocolant magie , și poate spori efectul termic ,și arde grasimea de pe abdomen, fața autocolant magie ,și puteți ajusta dimensiunea liber .Colanti de fitness jambiere face tânăr și energic.

3. FUNCȚIA - Neopren, pantaloni sudoare spori transpirație de pastrand caldura corpului,se face burtica ta și jambiere de grăsime nebun burnning atunci când antrenament, încălzire muschii și mobilizează celulele de grasime, saună jambiere pantaloni sauna te face să transpiri mai mult decat de obicei.Crește metabolismul în corpul să transpire în grăsimi dăunătoare și toxice.Pierdere în greutate, slăbire mai repede si mai sanatos.

4. OCAZIE - de Înaltă talie pantaloni oferi o potrivire măgulitoare și confortabil, special și modern design face mai atractiv, fermecător, moda si chic, dacă sunteți de lucru în sala de gimnastică sau se pot relaxa la domiciliu.Dacă faci zumba, polates, antreneze ,dans, Perfect pentru Yoga, fitness, orice tip de antrenament, sala de sport, care rulează, jogging ,ciclism, alpinism ,baschet ,Surfing și mult mai mult sport , Ele sunt, de asemenea, alegerea perfecta pentru uzura de zi cu zi.

5. Notă - este un lucru normal să aibă un miros din material neopren, și ar fi plecat după câteva momente mână spală cu apă rece și atârnă la uscat într-un loc ventilat.Dacă sunteți alergici la acest material, vă rugăm să poarte un tricou/Jambiere sub saună costume, nu numai pot preveni alergiile, dar, de asemenea, poate spori transpirație efect de saună.

Pachetul include :

1 Bucata de Neopren Latex Pantaloni Lungi / pantaloni Sauna

Vă rugăm să atenție :

dacă doriți să Logistic mai rapid și mai sigur ,vă rugăm să alegeți metoda de transport "Balioilhaircare.ro Standard Shippin g" ,multumesc !

Notificare :

Dacă aveți orice cerințe ,cum ar fi culoarea sau marimea probleme ,vă rugăm să ne contactați în primul rând ,vom încerca pentru a se potrivi tine ,multumesc !!!

DIMENSIUNEA DIAGRAMĂ

DIMENSIUNE

Talia

Solduri

Lungime

Inch

cm

Inch

cm

Inch

cm

S

26.0-27.5

66-70

35.4-37.4

90-95

39.0

99

M

27.9-29.5

71-75

37.4-39.4

95-100

39.4

100

Am

29.9-31.5

76-80

39.4-41.3

100-105

39.8

101

XL

31.9-33.5

81-85

41.3-43.3

105-110

40.2

102

XXL

33.8-35.4

86-90

43.3-45.3

110-115

40.6

103

dacă sunteți în între dimensiuni , vă recomandăm de Mari dimensiuni de la tine , multumesc !

Notă : Manualul de măsurare va a 2-3cm în diferență , și 1 inch = 2,54 cm .

Element de Pictur es :

Te iubesc :

Cumpărături Pr ss :

Atenție, Vă Rugăm:

1. Numai spălare de mână , Nu de Fier / Nici o Mașină de Spălat/ albire Fără Clor / Nr. curățare Uscată ;

2. Vă rugăm să citiți mărimea mea cu atenție graficul pe care pot fi diferite de la nivel local.

3. Pot exista mici variații în culori din cauza la efect de iluminare în timpul fotografie a lua sau a ofertantului setărilor monitorului.

1. Vă rugăm să confirmați adresa dvs.,astfel încât să evite orice greșeală înainte de expediere !

2. Politica De Transport:

Ziua de lucru este de luni până sâmbătă și de la 9 dimineața până la ora 8 pm.

articol va fi trimis în 48 de ore .elementul nu va trimite în cursul duminică și de Sărbători.

Suntem acorde o atenție la dumneavoastră pentru a vă în timp, dar vă rugăm să nu vă faceți griji dacă apare mai târziu, va vom contacta compania de transport maritim pentru a păstra legătura cu tine.

3. Descriere:

Suntem de Designer:

Toate aceste Formator a fost proiectat de către managerul nostru .Deși Avem doar o mică afacere ,dar vom încerca să facă elementul este exact așa cum este descris sau chiar mai bine .Scopul nostru este de a face-vă că aveți un bun cumpărător experiență în magazinul nostru .

Produsele noastre au 100% reale fotografie ,dar s-ar putea să fie o diferență de culoare variază de la diferite ecran de computer .sper u putea înțelege.

Manual de măsurare va fi o mică diferență , vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a cumpăra .Vă rugăm să ne e-mail dacă u have orice confundat cu dimensiunea .

nu putem garanta 100% graficul nostru dimensiune este potrivit pentru toată lumea .

Vă rugăm să liciteze cu atenție înainte de a cumpăra !Nici costurile de returnare pentru improprii dimensiunea va fi pe contul tău !

4. Retur:

Vă rugăm să ne contactați la 1 dacă aveți orice probleme cu produsele,NU deschideți orice litigiu sau feedback-ul rău înainte de a contacta cu noi,vă rog să aveți încredere că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva probleme pentru tine!

Acceptam retur dacă nu a greșit cu nimic produsului și cererea trebuie să fie făcută în primele 7 zile după ce produsul a primit.

Toate elementele trebuie să se întoarcă în ambalajul original, iar cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale de returnare.

Etichete: korsett, curea ceas, esc slăbire, baie, saună, d formatori, Costum, jambiere cald toc, slim patch patch-uri slăbire braț, antrenor de talie, talie antrenor sa

slăbire pantItem Tip Îmbrăcăminte și Accesorii de Îmbrăcăminte pentru Femei-Apropiați-shapers
Nume De Brand NINGMI
slăbire gâfâi caracteristică de bandă largă,talie, trăgând de curea cu autocolant magie,talie mare,fierbinte termo
Material Neopren
Numărul De Model SF096/SF9026
slăbire pantaloni Material 80%Neopren Latex+20%Spandex,de înaltă elastic,respirabil,fără sudură,durabil
Decor NICI unul
Obscene Imagine No
Dimensiunea Femei slăbire pant S,M,L,XL,2XL Slim Sport Yoga Control Chilotei slăbire legging hot Pant
Nivelul De Control Firma
slăbire gâfâi Locul de Origine Shenzhen,China (Continentală),100% Noua Sosire,de Înaltă Calitate,super-elastic
Grosime STANDARD
slăbire gâfâi Element Nume De sex feminin Subțire Sport Funcționare, Sala de Fitness Camourflage Legging Pantaloni stramti
slăbire gâfâi Numărul de Model Corp femei Formator de Ardere a Grasimilor Sport Saună Pantaloni de control chilotei SF096
slăbire gâfâi Funcție SPA FIERBINTE,fierbinte termică Sudoare Saună,pierdere în greutate,talie regla,ridica Fundul
slăbire pantaloni se Potrivesc pentru Grup Femei,Doamna,Mama postpartum Sport de Antrenament Sudoare Fierbinte Pantalon Scurt, Pantaloni
Sugestiv Sexual No
Origine NC(de Origine)
Shapewear Controlul Chilotei
Tesatura Tip Postav
slăbire pantaloni se potrivesc pentru Ocazie Sport, Fitness Antrenament sală de Gimnastică Yoga Dacing Exercițiu de Funcționare, Jogging, drumeții

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea