Uxcell B1416 Ac Role de Rulmen 7/8" x 1-1/8" x 1" Full Complement Trase Cupa 2 buc

44.43lei

49.35lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Model: B1416

Trase Cupa Material: Oțel ST14

Ac Role De Material: Oțel-Crom (GCr15)

Precizie: P0

Diametru alezaj (Fw): 7/8" / 22.22 mm

Diametru exterior (D): 1-1/8" / 28.58 mm

Lățime: 1" / 25,4 mm

Dinamic Sarcina Evaluare: 7040N

Statică de Încărcare Evaluare: 14400N

Limitator de Viteză: 4800Rpm

Numărul de Pachet: 2 Buc

Descriere:

Trase Cupa Rulment cu Role Ac are o trase adânc, cu pereți subțiri inelul exterior.Acestea sunt compacte rulmenti cu capacitate portantă și rigiditatea.

-Acești rulmenți sunt în special potrivite pentru ridicat sarcini dinamice sau radial-instalare limitat.Acestea sunt montate cu o strânsă interferență a se potrivi în locuințe.

-Umeri sau snap inele nu sunt necesare pentru a localiza rulment axial, permite astfel un mod simplu și economic de proiectare a alezajul carcasei.

-Pentru diverse aplicații, cum ar fi automobile și camioane transmisiuni, echipamente agricole si de constructii, pompe și compresoare, și două cicluri motoare, printre altele.

-NOTĂ: Montați cu mașină de presă sau instrumente speciale în loc de ciocane pentru bătut poate duce la locale deformare sau rupere fragilă.

Etichete: rulment cu role ac, rulmentul cu ace extractoare, 4mm rulment cu role ac, cu rolele rulmentului, rulment cu role ac design, rulment cu role ac mare, rulment cu role ac cqr, ac rulmentului cu role, nailon piesa rulment cu role, deschide rulment cu role ac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea