100 buc 50 de Precizie cu Bile Ceramice Si3N4 G5 Silicon bile 3.969/4.763 mm pentru Rulment/Pompa/liniar slide/Supape bile/Biciclete

24.28lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dacă doriți să cumpărați alte cantități sau dimensiuni de bile ceramice, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Nivel de precizie: G5

Acest paragraf 3.175, 3.969, 4.762, 5.953, 6.35 sunt potrivite pentru biciclete hub, centrul arborelui, turnul bază de reparații piese modificare.

Avantajele bile ceramice: 1. Duritate mare.Obișnuiți Gcr15 oțel de rulment are o duritate Vickers de 800 HV, și zirconiu ceramice mingea duritatea este de 1700 HV sau mai mult. 2, rezistență ridicată la uzură.Obișnuiți bile de oțel de frezat (cu o marjă de un milimetru) durează aproximativ 2-4 ore, în timp ce nitrura de siliciu minge de prelucrare necesită cel puțin 150-200 de ore (procesul este diferit și este nevoie de timp). 3, rezistenta la coroziune.Stabilitatea materialelor ceramice este cel mai bun, mai ales din azotură de siliciu, care cu greu a reacționa cu orice substanțe.Acesta este utilizat pe scară largă în petrol, chimice, produse alimentare și alte industrii care au nevoie pentru a contacta puternic oxidanți și puternici agenți de reducere. 4, rezistență la temperatură înaltă.Bile ceramice supuse la temperaturi ridicate și presiuni de câteva mii de grade Celsius în timpul procesului de sinterizare.Structura moleculară internă este foarte stabil și aranjamentul este foarte dens, ceea ce face ca coeficientul de dilatare termică scăzută, și schimbările de temperatură nu are aproape nici o influență asupra acesteia structurale dimensiune.Bile ceramice pot lucra la temperaturi de până la 1200 de grade Celsius sau mai mare, iar temperaturile scăzute au un efect redus asupra ei, astfel încât acestea sunt utilizate pe scară largă în industria aerospațială. 5, greutate de lumină.Bile ceramice cântărește doar 50%-60% din oțel obișnuit bile, și au o mare promisiune în poartă și aerospațială domenii. 6, auto-lubrifiere.Ceramice mingea în sine are o bună auto-proprietăți de lubrifiere și de înaltă precizie de prelucrare.Poate ajunge la G5, G10 calitate, bile ceramice rezistente la uzură și din punct de vedere structural stabil, nu este ușor să se deformeze, astfel încât acesta poate fi terminat și aplicat la mai multe industrii speciale. 7, izolare.Ceramica au o bună izolare.

Etichete: bass string, bass, 629z rulment, liniar lagăre de alunecare sc20uu, erni mingea, rulment mr95, rulmenti liniari slide, 61804 rulment, con serv lagăre de alunecare, ytp rulmenti liniari

Material Ceramica
Numărul De Model 5/2/2.5/2.778/3mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea