1buc Ușoare și Respirabil Bumbac Fata de Gura Masca de PM2.5 Anti Poluarea cu Praf Gura Masca cu Dungi de Zebra pentru Femei și Bărbați

15.61lei

26.01lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tip de element: Fata Masca Gura

Stare: 100% de brand nou

Masca de stil: agățat de ureche

Clip nas: Da

Material: bumbac

Dimensiune (L*W): 23cm*14cm / 9.05 inch*5.51 inch

Culoare: Negru,Albastru

Modele Tip: dungi de Zebra

Unitate: 1 X Masca cu 2 X Filtre

Despre produs:

1. De înaltă Calitate: Realizate din 3 straturi de Bumbac material textil, moale, prietenos cu pielea, confortabil de purtat, usor, respirabil, refolosibile, Lavabile, nu se estompeze.

2. Aceasta masca poate fi utilizat în viața de zi cu zi, ele sunt produsul ideal pentru protejarea de praf, germeni, alergii, fum, poluare, cenușă etc.

3. Reglabil ureche design curea, purta ușor, mai puternic și mai confortabil.Sănătatea mediului vopsire,Fara iritarea pielii.

4. Pachetul include 1 Masca cu 2 buc filtru de carbon activ insertii, puteți să introduceți filtrul în masca de interior.

5. Potrivit pentru motociclism, ciclism, schi, snowboard, drumetii, skydiving, care rulează, vanatoare, camping, pescuit, paintball și de lucru afară.

Cât de des pentru a înlocui filtrele?

Dacă poluarea este serios, schimba-l pe 2-3 zile.Dacă nu este întotdeauna în aer liber, schimba-l o dată pe săptămână.Dacă este sensibil, schimba-l o dată pe zi.După toate, aceasta este o utilizare o singură dată.Dacă doriți să salvați niște bani, puteți expune filtrul la soare pentru a utiliza de mai multe ori

Masina De Spalat Notă:

1. Spălare de mână ușor, nu de mașină.

2. Nu utilizați detergent lichid cu dezinfectant să se spele.

3. Apa e temperatura nu peste 40 de Grade.

4. Masca se face curățenie o dată pe săptămână, iar durata de viață este de aproximativ 3 ani

Notă: Numai gura masca este lavabil si reutilizabil, filtre introduce sunt de unică folosință și trebuie să înlocuiți.Noi oferim 2 buc filtre introduce în acest produs pentru gratuit, dacă doriți mai mult, puteți vizita magazinul nostru și să cumpere mai multe filtre pentru individual.

Etichete: masca tcare, centura magnet, masca ffp2, ce ffp2, dureri de spate suport, ffpp2 masca, centura de sănătate, centura de durere, mască ffp3, masca n95

Clasa de protecție NICI unul
Numărul De Model A01860
Ciclul de viață Non-unică folosință
Aplicabile Adult
Origine China Continentală
Material bumbac masca
Cantitatea 1mask
Funcția Anti-praf
Nume De Brand Tcare
Dimensiune adults mask

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea