IP CCTV camera Xiaomi xiaovv smart camera 1080p

162.98lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini

Tip de element: camera IP

Max scrie rezoluție: 1080p

Sursa de alimentare: de la rețea

Conținutul pachetului: aparat Foto/camera titular/montare Kit de Montare/rețea de televiziune prin cablu/adaptor de rețea

Material: Plastic

Unghi de vizualizare: 180 °

MicroSD: Da

Filmare de noapte: Da

Suport Format Video: H. 265

IR iluminare gama: pana la 10 m

WiFi: Da

Compatibilitate: Android 4.1 și mai sus/iOS 9.0 și mai sus

Grad de protecție: IP65

Culoare: Alb

Microfon: Da

Mobile app: Mi Casa

Difuzor: Da

Funcții: de comunicare de voce

Senzor de miscare: Da

Temperatura de operare: de la-10 ° C la + 50 ° C

Dimensiuni: 133 x102x101mm

Produs Greutate: 300 grame

Xiaomi xiaovv-compact rezistent la apa Wi-Fi IP CCTV camera full HD-rezoluție.Lentila aparatului are un unghi de vizualizare de 180 °.Built-in IR-iluminare cu o rază de 10 metri oferă de înaltă calitate de fotografiere chiar și în absența plin de iluminat.Multumesc pentru difuzor și microfon, puteti folosi camera pentru două-mod de comunicare de voce.Dispozitivul are un efect anti-praf și umezeală protecție IP 65 grad și poate fi instalat atât în interior, cât și pe stradă.

Full HD 1920x1080p

Sony starvis imx307 matrix oferă de înaltă calitate, filmare full HD 1920 x 1080p rezoluție.În plus, dispozitivul este echipat cu iluminare IR cu o rază de 10 metri, care oferă de înaltă calitate de fotografiere chiar și în întuneric.

Senzor de mișcare

Dispozitivul este echipat cu o funcție de detectare a mișcării.Atunci când activați această funcție, aparatul va trimite automat un nivel alarmant de notificare pe telefonul smartphone, să observe orice mișcare în cadru.

Actualul MiHome

Dispozitivul este echipat cu un built-in modul Wi-Fi.Acest lucru vă va permite să vizualizați video în timp real, și, de asemenea, de a gestiona toate setările camerei foto de pe smartphone-ul cu ecran folosind MiHome aplicație pentru iOS și Android.

Două-mod de comunicare de voce

Built-in microfon si difuzor oferi două-mod de comunicare de voce.Datorită acestui fapt, nu numai că puteți auzi ce se întâmplă pe obiect, dar, de asemenea, de a transmite mesaje vocale pentru observarea zonei.

2 Moduri de a Salva Video

Dispozitivul este echipat cu un slot pentru carduri de memorie microSD de până la 128 GB.Această cantitate de memorie este suficient pentru fotografiere continuă pentru 96 de ore.În plus, va fi capabil de a configura automat video de stocare în cloud de stocare.

Codec de compresie H. 265

Dispozitivul suporta de înaltă eficiență codec video din noua generație sec.265. Această tehnologie vă permite de a reduce semnificativ dimensiunea fișierului video, salvarea detaliu al imaginii.

Protecție IP65

Cazul cu un grad de protecție IP65 protejează fiabil dispozitiv de umiditate și praf, chiar și în vânt puternic sau ploaie.Datorită acestui fapt, puteți instala aparatul de fotografiat atât în interior cât și în aer liber.

Etichete: yi, camera de secur, se adapteze wifi, camera supraveghea, 360 s5 aspirator, mini android tv box amlogic x96, camera ip xiaomi, zigbee, xiaomi mi, androu tv box

Tip Camera IP
Unghi De Vizualizare 180°
Format De Compresie Video H. 265
Nume De Brand xiao vv
Conectivitate Wifi
culoare Alb
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 133 x102x101mm
Stil Cutie Aparat Foto
TF Card 128G Card TF
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
IR Distanta(m) 10 m

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea