1080P Camera Ip de Exterior cu Infraroșu Viziune de Noapte Wireless Bullet Securitate Camara IP65 rezistent la apa Wifi Video 2MP camerele de Supraveghere

171.86lei

554.40lei

-69 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici Principale:

1080P Full HD cu un nivel Superior de Viziune de Noapte IP165 Intemperii Funcționează cu Alexa si Google Asistent Suport Audio 2-Way Cu Anularea Zgomotului Suport PIR de Miscare si Sunet de Detectare și de Alertă de Notificare Suport wireless(Wifi) și două Modul cu Fir Suport pentru Card SD Max 128 GB Și 3 luni Gratuite de Stocare în Cloud Vezi de la distanță prin intermediul Aplicației Arenti pe Smartphone

Detalii Tehnice

· Număr Parte: O1 · Element Greutate: 5.29 uncii · Rezolutie: 1080P Culoare Senzor de 1/2.9" CMOS · Interfață Audio: Built-in microfon si difuzor · Rezistent la apa: IP65 · Wireless: 2.4 G WIFI (nu are suport WiFi 5GHz) · Telefon Mobil suportate: iOS și Android · Opțional de Stocare: card SD (Max.128G) Nor de stocare · Declanșator de alarmă: mișcare Inteligentă de detectare a sunetului și · Compresie: H. 264 · Temperatura de operare: -4 ° c 122 ° c(-20 °C la 50 °C) · Inclus Componente: 1 x Laxihub O1 cam 1 x adaptor de Alimentare 1 x Șuruburi 1 x Pin 1 x Manual de Utilizare

Vă rugăm să selectați o priză care se potrivește țară

1080p Claritate, de Zi sau de Noapte

Captura momentele de zi cu zi brusc

De Înaltă Calitate Audio 2-Way

Built-in ultra-sensibil, Microfon si difuzor cu anularea zgomotului, permițându-vă vedea, auzi și vorbi cu vizitatorul și de cei dragi oricând și oriunde.

Funcționează cu Alexa si Google Asistent

Cere Alexa sau Google Asistent pentru a arăta ușa ta, curte, camera copilului sau oriunde cu O1 camerele de la orice ecran pe baza de Alexa sau dispozitive Google Chromecast.

De încredere Intemperii IP65

Cu intemperii IP65 design, camera poate înregistra în continuare de ani de zile, indiferent de ploaie, fulgere, ceață sau ninge.

Senzor de Mișcare PIR de Detectare a Sunetului și

Notificările vor fi trimise direct la smartphone-ul ori de câte ori mișcarea umană sau anormal este detectat un sunet.

3 Luni Gratuite De Stocare În Cloud

Bucurați-vă de 3 luni de stocare Cloud, la nici un cost suplimentar.Atunci când mișcare sau este detectat un sunet, video va fi salvat în cloud pentru 72 de Ore, dacă serviciu de stocare cloud este activat.

În Plus Timp De 60 De Secunde Clipuri Video

La O1 camera înregistrează un 60-al doilea clip video, care este mai mult decât cele mai multe alte camere de pe piață.

SD Card de Stocare

Camera este compatibila cu FAT32 carduri Micro SD (comercializat separat) la 8G, 16G, 32G...la 128G.Video poate fi exportată în format MP4 de pe cardul SD.

Set, a monitoriza și a cotei de toate prin intermediul App Arenti

Invita-ti familia, prietenii sau oricine doriți să descărcați Arenti app, partaja acces din camera, de partajare, de asemenea, poate fi anulat în orice moment.

FAQ

1. Cât de repede pot primi notificări în cazul în care există orice intruziune detectat?Veți primi o notificare în termen de câteva secunde.Camera noastră vă permite să știți imediat ce se întâmplă atunci când neobișnuit mișcare detectată.De asemenea, puteți activa/dezactiva alerte de detectare și de a regla sensibilitatea de detectare. 2. Cum pot muta camera mea la o altă rețea wireless?Dacă sunteți în mișcare aparat de fotografiat la o altă clădire sau folosind o nouă rețea wireless sau router, va trebui să configurați aparatul de fotografiat din nou.În primul rând, apăsați tasta aparatului foto butonul de alimentare pentru a porni camera foto.Apoi apăsați și țineți apăsat butonul reset timp de 5 secunde pentru a readuce camera la setările din fabrică.Apoi, se adaugă din nou dispozitivul folosind același proces de configurare la fel ca înainte, dar introducerea de noi nume de rețea și parola. 3. Baterie de suport camera Amazon Alexa si Google Assistant?Da, bateria de fotografiat acceptă Amazon Alexa si Google Asistent.Utilizatorii pot transmite video live pe compatibil Alexa sau Google dispozitive de afișare cu comandă vocală, cum ar fi "Hei Alexa/Google, arată-mi camera mea."

Etichete: protecție de securitate aparat de fotografiat, tptek camera ptz, camera ascunsa wifii, delia camera, ios camera de supraveghere, foto tuya wifi, camera video, camera ip, poe dahua, camera wi fi gratuit

IR Distanta(m) 10M
Depozitare 32G
Numărul De Model Laxihub Bullet Camera Ip 1080P
Nume De Brand Laxihub
Origine NC(de Origine)
Iluminare Minimă(Lux) F2.0
Suport De Perete Plafon
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
TF Card TF Card de 32G
Ieșire Audio NICI unul
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Senzor CMOS
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Lentila (mm) 4mm
Sisteme De Operare Acceptate No
Format De Compresie Video H. 264
culoare Alb
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 75*133mm
Tehnologia Infraroșu
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Tip Camera IP
Stil Camera Bullet
De Alimentare(V) DC12V-1A
Unghi De Vizualizare 100°
Alimentare Normal
Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
Instalare Plafon
Megapixeli 2MP

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea