SanDisk SSD Plus SATA 3.0 6Gb/s Intern Solid 120GB 240 GB 480GB 1TB 2.5" SSD Hard Disk pentru Desktop, Laptop, Server

49.51lei

82.50lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SanDisk SSD Plus

de la SanDisk

De Încredere, Rapid Și O Mulțime De Capacitate

SanDisk, un pionier în stare solidă tehnologii de stocare și marca pro încredere, oferă viteză îmbunătățită și performanță cu SanDisk SSD Plus.Vei aprecia mai rapid start-up, opriri, transferuri de date și timpul de răspuns al aplicației decât cu un hard disk drive(1).SanDisk SSD Plus oferă, de asemenea, liniștită, performanță de încredere, și tabloul de bord(3) monitorizarea stării de media aplicații preferate.

Prelungi durata de viață a laptop sau desktop PC

Upgrade laptop-ul sau desktop-ul cu rapid, de încredere solid-state drive de la un nivel global brand de încredere și dintr-o dată, computerul vechi de acte și se simte ca o mașină nouă, cu mai rapid de boot-up-uri, închiderile și app timpii de răspuns(1).

Mai rapid de boot-up-uri, opriri, și app răspuns

Mare rafală viteze de citire de până la 545MB/s** și în rafală viteze de scriere de pana la 450MB/s** traduce în performanțe mai bune pentru tot ceea ce faci, funcționează mai repede decât un tipic hard disk drive(1).

Durabil în stare solidă design

Fără piese în mișcare, SanDisk SSD Plus este proiectat pentru a rezista la șocuri și vibrații, ajutând pentru a menține datele în siguranță prin viață umflături și vânătăi(2).

Ideal pentru PC obișnuit de Lucru

SanDisk SSD PLUS oferă SLC caching care stimulează izbucni scrie performanță, fiind soluția de stocare ideală pentru PC obișnuit de lucru, cum ar fi navigarea pe web, e-mail, jocuri casual, de productivitate de birou, și audio/video de divertisment.

Ușor de set-up

SanDisk SSD Plus vine cu ușor, pas-cu-pas instrucțiuni și clonarea software pentru a vă ajuta să configurați unitatea nouă.

O mai eficientă unitate

SanDisk Ssd-urile sunt mai reci, mai silențioase și mai eficiente decât o unitate de hard disk(1), deci bateria laptop durează o lungă perioadă de timp la o singură încărcare.

Dezvăluiri

** Bazat pe teste interne, performanța poate varia în funcție de capacitatea de stocare, gazdă dispozitiv, sistem de OPERARE și aplicații. 1MB=1.000.000 de bytes. 1. Comparativ cu 5400 RPM SATA 2.5" hard disk.Bazat pe specificațiile publicate interne și teste de evaluare comparativă folosind PCMark Vantage scoruri. 2. Rezistent la șocuri (până la 1500G) și rezistent la vibrații (5gRMS, 10-2000 HZ/4.9 grame, 7-800 HZ), Temperatura (de la 0 ℃ 70 ℃) 3. Este necesară o descărcare de http://www.sandisk.com/ssdswap/download.Limit un timp de utilizare pe sistemul.

Etichete: SanDisk, nvme ssd, ssd, ssd 1t tb, multe ssd, dashiki femei, 1tb ssd, disc ssd sandisk, sandisk usb, msata ssd

Pachet Da
Stil ssd
Interfață SATA III
Element Stare Noi
Capacitate 120GB/240 GB/480GB/1T
Tip De Interfață SATAIII
Nume De Brand SanDisk
Cerere Server
Conector SATA
Numărul De Model SanDisk SSD Plus
Controller sdssda
Garanție Garanție Limitată De 3 Ani
Viteza De Citire/Scriere Viteze de citire de până la 545MB/s; Scrie viteze de pana la 450MB/s
Tip Interne
Dimensiuni (L X W X H) 0.28" x 3.96" x 2.75"
Dimensiune 2.5"
Nand Flash De Tip TLC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea