Google Drive de Stocare Nelimitat cu Personal de Gmail pentru Timp Nelimitat Livrare Garantie - Produs Original

65.90lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Google Drive de Stocare Nelimitat cu Personal de Gmail pentru Timp Nelimitat 100% Livrare Garantie - Produs Original

---

Nu uitați să trimiteți adresa dvs. de e-mail dupa plasarea comenzii! (MessageBox sau Note de Comandă)

Unitate cu spațiu de Stocare Nelimitat (Echipa Drive) care va fi adăugat la contul dvs. de Gmail sau G Suite Cont.Acest lucru nu modifica contul Google în nici un fel – de a folosi pe cele mai recente Google Drive aplicații suportate– împărtășiți datele cu oricine,

Aceasta este doar o singură dată de plată(Nr. lunare sau anuale de plată).Puteți să-l utilizați pentru o viață întreagă.Avem nevoie doar de adresa dvs. de email pentru a adauga unitate(NU este necesară nicio parolă).

Caracteristici

Nelimitat Echipa Google Drive De Stocare

Unică de plată, durata de viață de utilizare

Q:Va accesul meu fi pierdut după un timp?

Am fost folosind sistemul de 6 luni și până acum nu a fost nici o problemă, dar există întotdeauna un mic risc.riscul de pret este corect față de noi.

Intrebari Frecvente

Î:de date și fișiere în condiții de siguranță?

Metoda noastră este controlată de un robot.Acesta generează un alt cont de fiecare dată și acțiuni la tine.nu vom crea unitate și nu avem acces.

Q: Va crește meu actual 15GB spațiu nelimitat?

Nu, vom adăuga o nouă Unitate la curent Google drive și această nouă unitate a adăugat va avea spațiu de stocare nelimitat (Doar tu vei avea acces la această unitate, este lipsit de acces unic)

Q: Cum să adăugați prieteni/membri ai familiei?

Cine definiți în "gestionarea membri ai" are acces.Puteți oferi altele, cum ar fi prieteni, familie, etc, dreptul de proprietate, edita sau vizualiza acces la unitate.

Q: Pot partaja fișiere și foldere?

Puteți da până la 600 de persoane dreptul de proprietate care au conturi Google, edita sau vizualiza acces la întreaga unitate.În plus, vă pot da acces la un fișier-de-fișier bază pentru oricine altcineva (a putea vizualiza și edita acces) și "share cu link-ul" inclusiv împărtășească cu publicul, cu sau fără autentificare necesare.Nu puteți partaja foldere întregi, dar puteți partaja fișiere, dar converti cu ușurință foldere în fișiere zip și încărcați-le, astfel încât să puteți să le împărtășiți după).

Q: Pot folosi Google Drive API cu acest spațiu nelimitat?

DA.Puteți utiliza Google Drive API v2 sau v3. Orice aplicație care a fost menținută de către dezvoltatorii lor în 2017 va lucra.

Q: Dacă am muta contul meu, cum ar fi șterge sau de a deschide un alt cont, pot lua datele și spațiu nelimitat cu mine?

Contactați-mă prin e-mail la orice moment. pentru asistență în mișcare conduce la un alt cont.Procesul durează doar câteva minute și să fie completate de către tine sau de mine.

Q: Pot contul meu Google obține blocat / șters?

Contul Google nu este modificat în nici un fel.Deci, spațiul adăugată nu este obținut în orice ilegale sau frauduloase metodă.Cu toate acestea, vă rugăm să vă asigurați încărcate mass-media nu este ilegal sau fraudulos.

Etichete: chromecast tv, kingston f ssd, mac nvme ssd, ssd, extern ssd, 240 gb ssd, hd ssd, 1tb ssd, kinkspec, 30 tb nelimitat de stocare google drive

Tip De Interfață USB
Origine FR(Origine)
Stil ssd
Cerere Desktop
Tip Interne

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea