Animale De Companie Jucărie De Pluș Jucărie De Câine De Liniștitor Jucărie Companion De Somn Pisică Și De Câine Jucărie De Pluș Jucărie De Formare Auxiliare Jucărie Inimii Papusa

35.10lei

70.16lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

$USD 13.19

$USD 19.59

$USD 17.49

$USD 14.69

$13.99 DOLARI

$USD 11.19

$USD 9.93

$USD 9.59 animale de Companie Jucărie de Pluș Jucărie de Câine de Emoție Liniștitor Jucărie Însoțească Somn Jucărie Pisica

Puncte:

1、Inimii animale de Companie Jucărie Nostru jucărie de pluș are un built-in bataile inimii dispozitiv, imitând emoție reală, ajutându-animale de companie trecerea la o casă nouă, reducerea presiunii cauzate de focuri de artificii și furtuni.

2、Sentiment Adevărat: Animale de companie utiliza căldura de la un corp moale și bătaia inimii "Adevărat Sentimentul" de a reconstrui intimitate, reduce animale de companie tensiune, anxietate si comportamente rele.

3、2*AAA baterii Utilizare: Nevoie de 2*baterii AAA, care nu sunt incluse.Bataile inimii dispozitiv poate fi utilizat în mod continuu pentru aproximativ 300h, însoțite de animale de companie pentru o lungă perioadă de timp pentru a dormi.

4、Material Moale si Confortabil: Realizate din tesatura moale si confortabil, pisicile și câinii pot ghemui lângă ea să se odihnească, doar ca se simte cu mamele.

5, Detașabil de Curățare: scoate Doar bataile inimii dispozitiv și acoperi pânză pot fi curățate.

Caracteristici:

1. Bataile inimii animale de Companie Jucărie Nostru jucărie de pluș are un built-in bataile inimii dispozitiv, imitând emoție reală, ajutându-animale de companie trecerea la o casă nouă, reducerea presiunii cauzate de focuri de artificii și furtuni.

2. Sentimentul adevărat: Animale de companie utiliza căldura de la un corp moale și bătaia inimii "Adevărat Sentimentul" de a reconstrui intimitate, reduce animale de companie tensiune, anxietate si comportamente rele.

3. 2*AAA baterii Utilizare: Nevoie de 2*baterii AAA, care nu sunt incluse.Bataile inimii dispozitiv poate fi utilizat în mod continuu pentru aproximativ 300h, însoțite de animale de companie pentru o lungă perioadă de timp pentru a dormi.

4. Material moale si Confortabil: Realizate din tesatura moale si confortabil, pisicile și câinii pot ghemui lângă ea să se odihnească, doar ca se simte cu mamele.

5. Detașabil de Curățare: scoate Doar bataile inimii dispozitiv și acoperi pânză pot fi curățate.

Caietul de sarcini:

Stil: câine, carne de miel, hippo

Dimensiune: 20*35*18cm/7.87*13.78*7.09 în

Material: de înaltă calitate de pluș, PP bumbac și built-in masina de emoție

Funcție: de a potoli setea, companion, scuti de companie stres, anxietate, etc.

Potrivit animale de companie: animale de companie cum ar fi câini și pisici

Baterie: 2*AAA (nu sunt incluse)

Lista De Ambalare:

1*Se Ghemui Jucărie De Pluș

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: cat pernă pentru gât, electric cat placă turnantă, pisica de jucarie, jucarie pisica, câine jucărie scartaie, Pisica, pisică joc, animale de companie jucărie de pluș, animale de companie, animale de companie de pluș

Tip 1 Însoți de dormit pisica de jucarie
Jucarii Tip Alte
Stil
Este Dispozitiv Inteligent No
Dimensiuni
Tip Animale de companie jucării de pluș
Material Lână
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea