Scartaie Pisica Jucarii Interactive Mingea Catnip Cat de Formare Jucărie animale de Companie Joc cu Bile Consumabile pentru animale de Companie Produse de Jucărie pentru Pisici Pisoi Kitty

18.21lei

24.28lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Interactive jucarii Pisica -- Smart Touch pentru a face un Sunet

Specificațiile Produsului

Jucarie pisica de sondare minge, cu un diametru de 50 mm (1,97 in), folosind de înaltă calitate și durabil EVA/PP/silicon..

Fiecare Jucării built-in LR44 baterie și dispozitiv de sunet, care pot produce diferite sunete simulate

Simula Sunete Reale

Simula sunete reale de trei animale diferite pentru a atrage pisicile atenția și de a stimula pisica vânează natura.Sunete de bile de culori diferite sunt diferite, albastru-broasca de sunet , de culoare galben-sunet de cricket , roz-sunet pasăre.

Robinet Inteligent De Declanșare

Pisica de jucarie minge are un built-in de înaltă sensibilitate sounder.Atâta timp cât pisica laba ușor atinge mingea, se va face un sunet.Cat mingea jucarii cu sunete amuzante de animale pot reduce plictiseala și de a crește cat de activitate, aducând astfel mai multă distracție pentru pisica ta.

Catnip Poate Fi Adăugat

După deschiderea capacului, puteți adăuga catnip pentru minge.Se poate face pisica ta simt emoționat și fericit, și a devenit pisică jucărie preferată.Se poate încuraja pisica să-și exercite, de a stimula cat de gândire sau de a însoți pisica, permițându-ți pisica să-și exercite și să rămână sănătos.

EVA Material

Woo/Fleecel Material

10000 de sunete pot fi declanșate

Etichete: tricotate jucării pentru animale de companie, pisica de jucarie, jucarie pisica, legăturile animale de companie, pește pisică, Pisica, câine de jucărie, jucarie pisica tunel, tesatura pisici jucarii, câine

Se aplică Pisici,pisoi,kitty
Type3 Sunet Pisică Jucărie
Features3 Atingeți pentru a face un Sunet Mingea Jucarii
Jucarii Tip Scartaie Jucarii
Material Lână
Type2 Electric Cat Jucărie
Caracteristici Simulare realistă de Sunet Jucării pentru Pisica pisoi
Este Dispozitiv Inteligent No
Features2 Interactiv pisica jucării pentru Pisica pisoi
Origine NC(de Origine)
Tip Catnip Jucarie Pisica Minge

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea