10buc/Set Pisica Zgarieturi Bandă de Descurajare Anti Scratch Autocolant Clar Covor, Canapea Protecția Mobilier de Paza Pentru Canapea Produse pentru animale de Companie

43.94lei

61.90lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Canapea de Protecție: Cat mobilier bandă de protecție pot preveni pisici de la capturare.Canapeaua noastră de acoperire poate proteja în mod eficient tesatura pernei sau canapea din piele de animal de companie gheare.

2. Versatil Coperta: Este destul de dură a aderat la cele mai multe suprafețe, cum ar fi piele de căprioară, piele, piele artificială, vopsit, lemn, material textil canapele și lustruit usi.Acesta poate fi ușor de rupt, fără a fi nevoie să părăsească inima sau daune accesorii de mobilier.În plus, această bandă este diferit de alte produse pentru animale de companie în care aceasta nu lasă nici un miros groaznic in casa.

3. Nu Afectează Frumusețea de Mobilier: mobila De protecție împotriva zgârieturilor este 100% transparent, perfect integrat cu mobilier, oferind aproape invizibil de protecție împotriva ghearele de pisică și zgârieturi.Acesta nu va deteriora aspectul.

4. Produse de calitate: Nici o deteriorare a mobilierului.Poate fi folosit de mai multe ori.Mobila zero protector este realizat din non-toxice și flexibil, transparent, adeziv acrilic, 100% transparent, și se acoperă mobilier este facut special pentru pisici.Este extrem de durabil și flexibil.Capacul de protecție este extrem de rezistent la uzură și este aproape imposibil de a fi afectate de orice.

Etichete: pat caine, turnul cat, aspirație zgârieturi, cat de protecție mat, mare sisal covor, protector zero, cat turnul copac, cat racleta, cat de imprimare canapea protector, lepim

Tip 2 zgarieturii de pisica banda adeziva
Tip 6 Produse Pentru Animale De Companie
Tip 5 scaun de acoperire a proteja împotriva pisici zgarieturi
Tip 1 mobilier protector pentru pisici
Material Alte
Tip 3 cat laminate zero bandă adezivă
Origine NC(de Origine)
Tip 4 canapea garda de acoperire pentru pisica

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea