Cat Scratch Pad Canapea Protecție Pisica Pad de Dormit Gheara-dovada Nouă Zgârietură de Pisică Bord Jucărie Mobilier de Protecție Picior Consumabile pentru animale de Companie

45.22lei

61.94lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、Puternic canapea scut de protecție: Pisicile iubesc zgârieturi.Este imposibil de a opri pisica de la capturare, iar mobila trebuie să sufere fără sfârșit zgârieturi.O canapea capacul protejeaza mobilierul de daune în timp ce face pisica fericita.

2、Ușor de utilizat: pisica Noastra tampoane sunt dimensionate pentru orice parte a canapea, stânga, dreapta, spate sau ca o pisica restul pad, fără a fi nevoie de ace pentru a asigura mat pentru a proteja mobilierul rapid și eficient.

3、material Natural: Naturale de sisal este pisica nu-i place, pur naturale de sisal are caracteristicile de tracțiune puternică, rezistente la uzură și rezistente la coroziune.Natural, ecologic, prietenos și produsele sunt sigure pentru pisica ta.

4、construcție Robustă: sisal tesatura de acest pad este deosebit de rezistent.Umbră gri tesatura este pe jumătate echipate pentru a se potrivi design de ansamblu de mobilier.

5、Ușor de curățat și întreținut: pisica Noastra tampoane pot fi curățate, puteți clătiți-l cu apă, se va usca rapid și este foarte ușor de curățat.Dar vă rugăm să acorde o atenție la uscat mat în umbră.

Parametri:

Dimensiune produs: aproximativ 117*29*5CM/46.06*11.42*1.97 în

Material: sisal, bumbac și pânză canapea

Ambalare: opp

Dimensiune ambalare: 40*29*5CM/15.75*11.42*1.97 în

Lista:

1* canapea de protecție mat

Descriere:

1.Puternic canapea scut de protecție: Pisicile iubesc zgârieturi.Este imposibil de a opri pisica de la capturare, iar mobila trebuie să sufere fără sfârșit zgârieturi.O canapea capacul protejeaza mobilierul de daune în timp ce face pisica fericita.

2.Ușor de utilizat: pisica Noastra tampoane sunt dimensionate pentru orice parte a canapea, stânga, dreapta, spate sau ca o pisica restul pad, fără a fi nevoie de ace pentru a asigura mat pentru a proteja mobilierul rapid și eficient.

3.Material Natural: Naturale de sisal este pisica nu-i place, pur naturale de sisal are caracteristicile de tracțiune puternică, rezistente la uzură și rezistente la coroziune.Natural, ecologic, prietenos și produsele sunt sigure pentru pisica ta.

4.Construcție robustă: sisal tesatura de acest pad este deosebit de rezistent.Umbră gri tesatura este pe jumătate echipate pentru a se potrivi design de ansamblu de mobilier.

5.Ușor de curățat și întreținut: pisica Noastra tampoane pot fi curățate, puteți clătiți-l cu apă, se va usca rapid și este foarte ușor de curățat.Dar vă rugăm să acorde o atenție la uscat mat în umbră.

Etichete: Piele de antilopă artificiala, piele otoman, scaun de acoperire în aer liber, acasa sex canapea, covor f, top urbane, perna de picnic, femeie sexy perdea de duș, un covor rotund, portabil șezlong

Nume De Brand Peitten
Tip pisici
Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea