De a folosi achizito 100ml Blonde Violet Tonifiere Sampon de Par Pentru Par Revitalizant Sulfat de Sampon Sampon de Culoare Galben Tratat Gratuit Sha R5A0

15.57lei

27.34lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

100% Noi calitate

Conținut Net: 100ml

Caracteristici:

Fără parabeni și sulfați, inofensiv pentru vegetarieni, fără cruzime

Conține intens, violet, pigmenți pentru a contracara nedorite de galben.Violet Toner Sampon este potrivit pentru utilizarea

Gri, aur, albite și high-gloss de par cu un lucios strălucire.

Îmbunătățește par interesante: mai puternică decât tradiționale de aur sampon, luminos violet cu sampon de argint

Îmbunătățește culoarea parului, oferindu-i un misto de aur sau argint orbitor/ton de gri.

Înmoaie părul și adaugă strălucire naturală de culoarea blondă a părului.

Inovatoare filtru UV: utilizarea Regulată de violet shampoo protejeaza parul de decolorare din cauza deteriorării.

Razele UV păstrați perfect blonda umbre.

Utilizare:

1. Face gri argintiu, argintiu, alb, prima decolorare parul la 9-10 grade, se clătește și se arunce la 80% uscat, se aplică direct pe păr pe par timp de aproximativ 5 minute la culoare, alb-argintiu pentru numai 2 minute.În cazul în care culoarea este lavanda, puteți folosi galben sampon din nou!

2. Când quercetin: decolorare 5-8 grade, clătiți bine, se sufla la 80% uscat, se aplică direct pe păr timp de aproximativ 5 minute la culoare, poate elimina în mod eficient galben pigment în păr, lăsați părul să pară lenjerie Sau plictisitor albastru!

3. Când îngrijire de zi cu zi culoare solidă sampon, foloseste-l o dată la fiecare 5 zile, poate în mod eficient grijă pentru culoarea parului tau!

Notă: parul Umed frotiu, amintiți-vă să nu se aplice prea mult (nu alb poate fi aplicat, dar pigmentarea nu este bun) (pentru a preveni pigmentare rapid), observa schimbarea de culoare (în cazul în care acesta este încă un pic de galben, indicând faptul că pasta este aplicată mai puțin ori de câte ori galben este pictat, în timp ce o parte este acoperită, părul lung pot fi spălate după albire.

Pachetul include: 1buc Sampon

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Etichete: leeven păr, De a folosi achizito, ulei de argan sampon, keratina magic, dove, argan sampon, părul negru sampon, blond sampon, crema de proba, sampon pentru par

Nume De Brand BREYLEE
Ingredient Pe bază de plante
Numărul De Model /
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Cantitatea 1
Tipul De Par TOATE
NET WT 100ml

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea