Sampoane Eveline Argan+Keratina 8 in1 Sanatate Frumusete de Îngrijire a Părului Styling Sampon Balsam deteriorat colorate ulei de argan keratina brusture proteine de mătase nutriție consolidarea hidratare de recuperare

10.28lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

CAIETUL de sarcini

Argan sampon contine componente active:

Ulei de Argan hidrateaza si hraneste, reface structura firului de par, ceea ce le face mai puternic, stralucitor si elastic.Protejează de factorii externi adverse.

Keratina este principalul element de construcție de păr, responsabil pentru starea și aspectul lor.Reface structura firului de par, hidrateaza in profunzime si regenereaza.

Ulei de brusture intareste becuri de păr, restabilește slăbit și deteriorat structura firului de par, stimuleaza cresterea si previne pierderea.

Extract de coada si urzica calma și de a normaliza echilibrul hidrolipidic al scalpului, consolidarea părul becuri.

Proteine de mătase rapid și eficient umple deteriorarea parului, invita solzii cuticulelor.Proteja parul de razele ultraviolete, păstrând luminozitatea de culoare pentru o lungă perioadă de timp.

D-pantenolul asigură pe termen lung de hidratare, prevenind părul de uscare și fragil, lupta cu varfuri despicate, îngroașă și întărește părul.

ASPECTUL COD

Etichete: 360 val de apă peruca, jazz stele, ginseng sampon de par, barbă și păr de creștere ulei, parul bărbați șampon, 613 adânc val peruca, sampon ginseng, creșterea părului șampon, tratament cu keratina, sampon profesional

Alimentare
Nume De Brand Eveline
Tip De Element sampon
Hidratare
Armare
NET WT 150 ml
Numărul De Model ARGAN + KERATINA
Tipul De Par Parul Deteriorat
Recuperare
Gen De sex feminin
Origine RU(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea