HEIMAN Zigbee 3.0 alarmă de Incendiu, detector de Fum, sistem Home Inteligent 2.4 GHz sensibilitate Înaltă Siguranță de prevenire a Senzorului de Transport Gratuit

105.50lei

162.28lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Zigbee 3.0 Inteligent detector de fum Alarmă de incendiu de Siguranță dispozitivul De HEIMAN Mini Detector de Fum este minunat Safety & Security Guard pentru acasă de securitate.Acest detector de Fum proiectate cu ultra-redus de energie Zigbee 3.0 (compatibil Zigbee HA1.2) nelimitat tehnologie de rețea pentru a asigura stabilitatea produsului.Potrivire baterie cu litiu (CR123A) pot face detectorul de fum funcționează de 3 ani , și va avertizare atunci când redus de energie, cu funcția de Auto-test.care te fac să știu sub întrerupt 7/24 protecție, păstrați-vă în siguranță acasă.Veți fi alertat imediat în caz de brad, pentru a vă ajuta să scape de Pericol de Incendiu în timp.Avantajele produsului: (1)Adoptă Zigbee 3.0 protocol standard (compatibil Zigbee HA1.2).Acesta poate fi în rețea cu casa ta Zigbee sistem. (2)la Distanță de notificare de alarmă pot fi realizate în rețeaua de stat. (3) 3-An De Viață A Bateriei. (4) de Înaltă sensibilitate și de încredere de detectare a componentei. (5) 360° cuprinzătoare highsensitivity de monitorizare. (6) Peste 85dB sunet de alarmă. (7) de JOASĂ tensiune & faultprompt funcție.Trece de certificare a calității Trece European EN certificare, certificare CE, RoHS certificare, și au certificare certificat.Produsul de calitate este foarte bun.Mobile APP communication.By conectarea la Zigbee 3.0 sau Zigbee HA1.2 gateway-ul, puteți comunica cu telefonul mobil și de a detecta starea de detector în orice moment.Atunci când se produce un incendiu, alarma mesaj va fi trimis la aplicația dvs. mobil în timp.notă: Zigbee gateway-ul trebuie să fie configurat pentru a realiza rețele. 85db sunet de alarmă în timp Real alerte.Odată ce detectorul de fum detectează fumul nociv, se va prompt vă reamintesc să emită un avertisment, chiar dacă vă aflați într-un somn, vă poate ajuta să scape de pericol de incendiu în timp.Precis De Detectare.Acest detector de fum adoptă importate chips-uri și de detectare a componentelor, cu conexiune stabilă și detectarea precisă.

360° cuprinzătoare highsensitivity monitorizare consum Redus de energie, mai mult timp de lucru.Folosind low-power Zigbee protocol standard, consumul de energie este foarte scăzut, o baterie poate fi folosit pentru aproximativ 3 ani.De JOASĂ tensiune & faultprompt funcție.Atunci când bateria este mort sau detectorul este defect, detectorul va emite o avertizare.Aspectul de brevet Au aspectul certificat de brevet.Brevet numărul(China): ZL 2018 3 0562631.1 parametrii de Produse: de Suport tehnologie de comunicare fără fir:zigbee 3.0. compatibil HA1.2 (2.4 Ghz) Rețea fără Fir la Distanță: ≤100m (zonă deschisă) tensiune de Lucru: DC3V (CR123A litiu acumulator) de Viață a Bateriei: Aproximativ 3 ani.Standby curent: curent Alarmă: sunet de Alarmă: >85dBm/3m temperatura de Lucru: -10℃ ~ +50℃ Ambient umiditate: ≤95%RH(fără condens) (Acest senzor de fum este mic,Potrivit pentru casa,Birou,hotel,ect.)

Lista de ambalare Despre noi HEIMAN este un ISO 9001: 2015 și BSCI certificate de marcă comerciale.Produsele sale au acum mai mult de 80 de certificări internaționale, inclusiv: EN14604, EN54-7, EN50291, CE, REACH, ROHS, VDS, CCCF, CCC, Zigbee, Zwave și alte certificari. Și are mai mult de 100 de cercetare și dezvoltare independente de brevete.HEIMAN este cunoscut sub numele de China top zece branduri de securitate și Huawei e mai bun furnizor de soluții de securitate acasă.Hyman Tehnologie va susține politica de calitate de "client de calitate în primul rând, o muncă cinstită, inovare continuă" pentru a oferi clienților cu înaltă calitate produse inteligente.

Etichete: alarma kerui, mini sonoff, acasă inteligent, alarma secur, neo z val, heiman, tutun, aqara, zigbee, heiman zigbee

sunet de alarmă
E locul Smart home / casa Inteligentă
Ambient Umiditate 95%RH(fără condens)
Nume De Brand heiman
sprijinirea acord zigbee 3.0/Zigbee HA1.2
Frecvența 2.4 GHz
Features2 Alarma de incendiu, măsurile de siguranță
Tip Casa Inteligentă
Tip 2 Zigbee detector de fum
Metodă De Conectare Zigbee 3.0 (2.4 Ghz)/ HA 1.2
Standby Curent 10uA
Numărul De Model HS3SA-E
Caracteristici Detectoare De Fum/Senzor
Curent De Alarmă 60mA
culoare Alb
temperatura de lucru -10℃ ~ +50℃
Origine NC(de Origine)
Tensiune De Lucru DC3V (CR123A litiu acumulator)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea