2021 mai Nou WIFI Detector de Fum Tuya APP Senzor de Alarmă de Incendiu Independente, Alarma de Fum, Protecția Android

66.11lei

120.16lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

Conexiune Wifi Usor de instalat Publice Tuya app Auto-odihnă după fum de compensare Auto-buton de test Lumina led roșu de indicare Live strobe și sunet de notificare de alarmă Funcția Mute: în timpul alarmei, apăsați butonul de test poate dezactiva dispozitivul cu doar intermitent led lumina Alertă de baterie descărcată Consum redus de energie

Detalii produs:

Acest WiFi strobe detector de fum este cea dispozitiv care poate detecta fumul a avut loc la începutul unui dezastru foc și generează live strobe și sunet de alarmă, în același timp, împinge informații de alarmă la app mobil prin WiFi.

Parametru Tehnice:

Sursa de alimentare: DC9V baterii alcaline (6LR61) Curent Static: de 80dB alertă baterie:≦7.0 V±0.2 V Baterie standby durata de viata: 6 luni Temperatura de lucru:0℃ ~ +50℃ Umiditate:≦95%RH, fără congelare Produs dimensiune: 10.7 R *4.8 H (cm) Cutie dimensiune: 11.3 L*11.3 W*5.5 cm H Maro vânzări cutie GW: 200g Configurare wi-fi & Networking:

Configurare wi-fi:

1. Instala 'Tuya Inteligent APP pe smartphone-ul la prima utilizare a detectorului. 2. Asigurați-vă că smartphone-ul este conectat la WiFi.a) Lansa APLICAȚIA, faceți clic pe Adăugare dispozitiv'---'Senzor de Securitate'---'Senzor (WiFi)'.b) apăsați Lung pe "TEST" butonul timp de 5 secunde până când LED-ul clipește cu un bip scurt de 'Di' (apăsați lung pe butonul în termen de 20 de încărcare a bateriei pentru a intra WiFi modul de configurare).c) faceți Clic pe " OK "în APP---intrare parola pentru WiFi-o faceți clic pe "OK", detector intră în modul de configurare care durează de 60 de ani maxim. 3. Un bip lung de 'Di' cu indicator LED pe timp de 10s înseamnă WiFi configurarea este finalizată.Atunci când WiFi de configurare nu reușește, detector de ieșiri modul de configurare cu bip scurt de 'Di Di Di'. 4. Configurare wi-fi se face pe baza celor 3 pași de mai sus.

Rețele Wi-Fi Stare:

când LED-ul indicator se aprinde pentru 10 secunde după ce bateria este încărcată, înseamnă detectorul este conectat cu succes la WiFi.

Rețele Wi-Fi Stare:

când LED-ul indicator se aprinde pentru 10 secunde după ce bateria este încărcată, înseamnă detectorul este conectat cu succes la WiFi.

Conditii De Vanzare:

Vă rugăm să citiți și să înțelegeți înainte de licitare sau de a cumpara.Întoarcerea de Defect & Non Bunuri Defecte Toate produsele sunt inspectate individual înainte de a fi expediate, pentru a asigura elementele sunt trimise în stare perfectă.Elementul trebuie să fie returnate în termen de 15 zile de la primirea Elementul trebuie să fie returnate nemarcate și în Ambalajul Original

Transport:

Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore după ce plata este primită / eliminate (cu excepția weekend și de sărbători).

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să întrebați pe mine.Voi răspunde în termen de 24 de ore.În cazul rar în care aveți o problemă cu elementul dvs. vă recomandăm contactarea de noi înainte de a pleca de feedback negativ sau neutru.Vom fi bucuroși să vă ajute cu problema ta.

Etichete: smog detector wifi, senzor wifi, comutator tuya, detector de metal, tutun, tuya smart camera wifi, aqara foc, val z, heiman zigbee, sistem de alarma tuya

Certificare NICI unul
Numele produsului Wifi detector de fum
Caracteristică Conexiune Wifi, Publice Tuya app, alertă de baterie descărcată
Caracteristică-1 Consum redus de energie
Mobile APP tuya app
Tip Detector De Fum
temperatura de lucru 0℃ ~ +50℃
Alimentare DC9V baterii alcaline (6LR61)
Origine NC(de Origine)
dimensiune produs 10.7 R *4.8 H (cm)
Numărul De Model K6
Nume De Brand jiansu

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea