Universal Auto Parbriz Negru Capacul Magnetic de Viteze Acoperi stratul de Zăpadă 210x120CM Ploaie, Zăpadă, Îngheț UV Cover Pentru SUV, Microbuze

30.76lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Universal Auto Parbriz Negru Capacul Magnetic de Viteze Acoperi stratul de Zăpadă 210x120CM Ploaie, Zăpadă, Îngheț UV Cover Pentru SUV, Microbuze

Puncte: 1、Durabil de Utilizare: Cu rezistenta la ploaie, inghet, zapada, UV, praf și alte funcții, acest capac poate fi folosit ca un strat de zăpadă în timpul iernii, un parbriz de așteptat în timpul verii, și un capac frunze de toamna.

2、Convenabil de a Folosi: Există șase invizibil magneți pentru instalare mai ușoară și economisind timp.

3. Easy pentru a Instala: nu Există două deflectoare pe fiecare parte pentru a închide ușa, și oglinda protector poate înconjura oglindă.

4、Practice de Utilizare: Parbriz zapada acopera parbrizul și ștergătoarele complet, prevenind parbriz și ștergătoarele de îngheț în timpul iernii și îmbătrânirea în timpul verii.Oglinda acoperi, de asemenea, protejează pe deplin oglinzi laterale.

5、pe scară Largă Compatibile: Acest produs este potrivit pentru cele mai multe masini, microbuze si Suv-uri.

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Acesta poate fi pliat la voi, inițierea spațiu și convenabil pentru depozitare.

Caietul de sarcini:

Material: Poliester

Culoare: negru (acoperite de argint de pe spate)

Dimensiune: aproximativ 210*120cm/82.67*47.24 în

Functie: rezistent la apa, praf-dovada, sun-proof, zăpadă-dovada

Modele aplicabile: universal

Lista De Ambalare:

1*Parbriz Acoperi

1*Sac De Depozitare

Notă:

Există 6 magneți pe fiecare produs, care sunt atrase de auto shell (asigurați-vă că învelișul de masina ta este de fier și poate fi absorbit).

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Balioilhaircare.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Balioilhaircare.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: capac parbriz auto, rio capac parbriz, jeep capac parbriz, pliabil capac parbriz, capac parbriz ro, scuter capac parbriz, jaguar capac parbriz, fata capac parbriz, poliester capac parbriz, parbriz capac de cauciuc

Numărul De Model parbriz acoperi
Material Poliester
Nume De Brand vvcesidot

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea