Parbrizul mașinii Zăpadă, rezistent la apa, Inghet Garda de Iarna Parbriz Zăpadă Gheață Acoperă cu Partea de Capace de Oglinzi,Pentru cele Mai multe Masini

40.55lei

81.10lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

1.Durabil 210T poliester negru strat absoarbe căldura și previne îngheț, gheață, zăpadă în timpul iernii.În timp ce argintul strat de acoperire reduce căldura și blocuri de soare razele UV în timpul verii.Acest lucru este esențial pentru a acoperi parbrizul pe parcare în aer liber în orice anotimp.

2.Securitate clape laterale pot fi ascunse în portierele și blocat de puternic catarama care nu pot fi ușor furate.Noul nostru actualizat parbriz protector nu mai folosi magneți și nu zgarieturi vopsea auto.

3.Complet întinsă pentru a acoperi întregul parbriz și ștergător, extensibil prin atașarea bretele elastice cu carlige la roți pentru a face un bine.Acest lucru va asigura proteja capacul rămâne în siguranță în loc și nu va faceți griji despre vânturi puternice din nou.

4.Se potrivește cele mai multe vehicule de parbriz ca Sedan,Medie, Suv-uri.Acesta poate fi pliat într-o dimensiune compactă pentru transport și depozitare atunci când nu este în uz, whew parbriz acoperi un bun și util cadou pentru prieteni și familie.

Caietul de sarcini:

Dimensiune:215*125cm/85*49in

Culoare: Negru

Material: pânză 210TOxford

Aplicație: Pentru Sedan,Medie, Suv-Uri

(Vă rugăm să faceți o măsurare pentru vehiculul dumneavoastră înainte de a cumpăra, pentru a evita dimensiunea de eroare)

Pachetul Include:

1 x Masina de Parbriz Acoperi

2 x Oglindă Laterală Acoperă

1 x Husă de Depozitare

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: capacul de parbriz, prelata parbriz, pliabil capac parbriz, cardigan pulover de iarna, Jacheta Cardigan, la tiburon, fata de zăpadă, parbriz iarna, jacheta cardigan barbati, parbriz capac de cauciuc

Numărul De Model QM191025A
Nume De Brand OLOEY

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea