Sală de Fitness DIY Scripete Cablu, Mașină de Fixare Sistem de Încărcare Pin Ridicarea Brațului Biceps Triceps Mână Aparatul de Putere Echipamente

76.31lei

90.84lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Acesta este un set de calitate fine, echipament de antrenament acasă, la 360 de grade de rotație scripete poate impiedica coarda de răsucire, și role netede asigură o amendă traverse de coarda.Amendă de calitate nailon slot pentru card design, mut și alunecare lină.2.0 m lungime de cablu lung permite o varietate de programe de antrenament, unde puteți necesară o lungime mai mare de cablu, cum ar fi așezat lat-trage, antrenamente abdominale, iar lungimea poate fi ajustată.Furnizarea bine versatilitate pentru casa ta, săli de sport, studiouri de formare sau diverse medii de antrenament.Încercați să-l.

Caracteristici: 360 de grade de rotație scripete poate impiedica coarda de răsucire, și role netede asigură o amendă traverse de coarda.Amendă de calitate nailon slot pentru card design, mut și alunecare lină, bucurați-vă de distracție de circulație.Cu capacitatea de încărcare grea pentru numeroase aplicații.2.0 m lungime de cablu lung permite o varietate de programe de antrenament, unde puteți necesară o lungime mai mare de cablu, cum ar fi așezat lat-trage, antrenamente abdominale, iar lungimea poate fi ajustată.Furnizarea bine versatilitate pentru casa ta, săli de sport, studiouri de formare sau diverse medii de antrenament.Două tipuri de set pentru tine de a alege, puteți alege în funcție de cerințele dumneavoastră.

Caietul de sarcini:

Numele: Fulie Set De Fitness

Material: nailon curea+din oțel inoxidabil scripete

Tip: A, B

(optional) lungime Cablu: 2m dimensiunea Pachetului: 410 * 100 * 100mm / 16.14 * 3.94 * 3.94 în

Greutate pachet:

O: 926g / 2.04 lb

B: 1668g / 3.68 lb

Ambalare:

Lista(Un Set): 1 * Tricep Curea 1 * Scripete 1 * Încărcare Pin 1 * Cablu(2M) 1 * Curea de Agățat 3 * Carabină

Lista(B): 1 * Triceps Rope 1 * Scripete 1 * Încărcare Pin 1 * Cablu(2M) 1 * Curea de Agățat 3 * Carabină

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță. 2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi . 3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. 5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate . 2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată. 3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: sală de fitness scripete, sală de gimnastică acasă atașamente, sală de fitness machin, panificatie bord, culturism scripete, sticlă lume, braț de paie, scripete sistem de cablu, echipamente de fitness pentru a coloanei vertebrale, cablu, mașină de atașament

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Echipament Sală De Sport
Funcția BRAȚELE
Brațul Practicanta Clasa 50 KG

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea