1buc Poliester de Mare Mândrie Steagul în aer liber Banner 60*90cm Poliester Steag Curcubeu Gay Pavilion Pentru Gradina Decor Acasă

9.87lei

18.99lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Acesta este un joc clasic cu culori luminoase și frumoase de design.Realizate din poliester premium material, acest curcubeu de culori de pavilion este durabil pentru folosință și reutilizabile.Este o mare mândrie steagul pentru decor interior și exterior.

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: Poliester.

- Dimensiune: Aprox. 60 x 90 x 0,1 cm.

- Fabricat din material de calitate, durabil și reutilizabile, decolorare.

- Ușor și durabil, acest flyable banner frumos va zbura la cea mai mică adiere.

- Luminoase, vii și culori.

- Cunoscut sub numele de Gay Pride Pavilion sau Mândrie Steagul este un simbol al Lesbiene, Gay, Bisexuali și (LGBT) mândrie și mișcări sociale, sau pentru interior sau decor în aer liber.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

1 x

Etichete: bisexu pavilion, campagnolo record, curcubeu de sus, sex gay, steagul mândrie, pasăre în aer liber, catalonia pavilion, grădină mare, steaguri, mândria, gay asexuată

Caracteristică 4 steag mare
Caracteristica 5 gay pride pavilion
Caracteristică 3 steagul
Caracteristică 6 mândrie steagul mare
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 1 mândrie steagul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea