Steagul personalizat logo-ul Scobitoare steaguri Client de design de pavilion Tort fân logo-ul steaguri Total 1000pcs, Gratuit navă mică pentru USD0.099/pc

408.80lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1.Design personalizat Scobitoare Pavilion

Dimensiune Standard: 2.5x3.5x6.5cm.Material: Lemn, Hârtie de Ambalare:100buc/punga, 10bags/lot

2.Design Logo-Ul

Acesta este design-ul propriu, Înainte de a vă confirma, pls trimite logo-ul dvs., atunci va proiectare gratuit pentru tine.Atunci când vă confirma și de plată, voi aranja să producă cât mai curând posibil.

3.Utilizarea de unde?

1.Este decor stick.Se poate folosi pentru petrecerea ta, toppers Tort, Fructe, murături, Înghețată, Cake Shop,Barbeque și alte pentru decorarea loc. 2.Se poate folosi pentru a nota numele, precum GRĂTAR numele, inghetata numele și tort de nume. 3.Atunci când compania dumneavoastră o petrecere, poate decoratiuni pentru petrecere. 4.De asemenea, puteți folosi pentru celabrate ziua de naștere.

4. Pentru Pas

Dacă vă place, suntem foarte fericiti!! 1. Trimite-mi imagine de design.Lăsați mesaj cu privire la dimensiunea și steagurile tale idei. 2. Eu va proiecta pentru tine și confirmați cu tine.Acesta este gratuit. 3. Atunci când vă confirma design-ul, Spune-mi cantitate, cantitate Mare va cu reducere mare. 4. După ce a confirma toate, pls aranja cost, voi aranja cat mai repede posibil.

5.Transport

Putem livra prin DHL, Fedex, UPS și așa mai departe.Dar au costuri diferite, voi alege mai bine pentru mine.Dacă doriți să modificați mothed mai bine pentru tine,costul poate schimba, Pls lasă-mă să știu.

6.Ambalare

Ambalare este pungi de OPP, 100buc/punga.Atunci de ambalare saci mari sau mici de carton.

7.Întrebări

1.Dacă este sigur pentru alimente?Da, scobitoarea este în condiții de siguranță alimentară, hârtie și cerneală de imprimare, de asemenea, în condiții de siguranță alimentară. 2.Putem alege alte dimensiuni?Putem face toate dimensiune doriti, va rugam sa ne lăsați nouă pentru noi. 3.Dacă mai avem nevoie de cantități mari, prețul poate mai ieftin?Da, Dacă mai ai nevoie de cantități mari, prețul poate mai ieftin o mulțime.

Dacă aveți îndoieli, vă Rugăm să nu ezitați să-mi spui.Sperăm că veți avea o asemenea cumpărături.

Etichete: mustang albastru, clubul de golf, arătat ford fiesta, catalonia pavilion, gundam mg, milwaukee m18, topper, polizor iarba, Husqvarna 701, printre noi plushi

Catarg Material Lemn
Stil Zbor
Tesatura Hârtie
Dimensiune 2.5x3.5cm
Tip TIPĂRITE
Steaguri Si Bannere Material Hârtie
Utilizare Decor
Numărul De Model J-Clientului1

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea