Baldr LCD Digital rezistent la apa Stropi de Apa de Baie Ceas de Perete Duș Ceasuri Cronometru Temperatura Umiditate Bucatarie Baie Cronometre

70.82lei

136.23lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Baldr De Baie Digital Ceas Rezistent La Apa De Duș Ceas Ventuze Countdown Timer Alarma Umiditate Perete Termometru Digital Cu Ceas Descriere:

Loc acest elegant ventuza baie timer ceas cu termometru digital& higrometru în baie și vei ști când e timpul pentru a accelera lucrurile.Puternica ventuza pe partea din spate a ceasului permite fixarea sigură pe gresie si alte suprafete netede.Display mare countdown timer, ecran LCD de mari dimensiuni ceas, doar o privire prin cameră și puteți citi cu ușurință pe ecran cronometru cu e mare, bold cifre.Gătit lent, lent, prăjire sau barbequing poate fi chiar cronometrat cu acest dispozitiv la îndemână.Acesta poate fi setat până la 99 de minute și până la 1 minut.Caracteristici: Impermeabil pentru apă stropi Ușor setați cronometrul de butoane pe fata Timp Numărătoarea inversă: de la 1 minut la 99 de minute Timp de afișare în mari cifre de 12/24 ore selectabil temperatura Interioară afișează cu C/F selectabil.Temperatura interioară gama: 32F~122F(0C ~ +50 ° C) umiditatea Interioară de afișare interval de Umiditate:15%~95% Metoda de Poziție: pe Perete prin spânzurare continuu sau ventuza; Masă în picioare de suport Alimentare: Baterii 2xAAA (Nu sunt incluse) caietul de sarcini: Element Dimensiune: 4"L x 1.38"W x 4.17"H (102 x 35 x 106 mm) greutate Neta: 190 Pachet greutate: 220g Culoare: Negru/Alb/Roz/Albastru/Verde Pachetul Include: 1 x Baie Ceas de Perete 1 x Manual de Utilizare

Dacă sunteți în căutarea pentru prețuri en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Cu Privire La Serviciile Noastre

1. Ne străduim pentru satisfactia clientilor nostri.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialiști.Vom răspunde în termen de 24 de ore (exclude de sărbători).Dacă nu există nici un răspuns în termen de 24 de ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail.

2. Apreciem foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără nici o comunicare cu noi.Scopul nostru este de a oferi un Serviciu BUN Client.Astfel, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva orice problemă aveți.

3. Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit un produs in 30 de zile, atunci când ne-am referit în mod repetat la timp de transport maritim în detalii.

Despre Plată

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

4. Cumpărătorii sunt responsbile pentru orice impozit sau taxă responsabil de propria lor țară.

Despre Transport

1. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este primită. (Atenție: exclude weekend și de sărbători)

2. Am doar nava ta a confirmat Balioilhaircare.ro adrese.Ta Balioilhaircare.ro adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3. Noi, de obicei, nava în întreaga lume, prin intermediul Poștei Poștale Metoda de Transport maritim.Astfel, ordinea internațională poate dura mai mult pentru a ajunge.În mod normal, este nevoie de 10 până la 30 de zile lucrătoare pentru transport internațional, exclude Sat & Soare.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 35 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Se Întoarce Și Restituiri De

1. Va oferim 14 de zile politica de returnare.Vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile din ziua în care ai primi comanda dumneavoastră dacă v-ar dori să se întoarcă.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne cere pentru adresa de revenire în prealabil, să ofere un motiv specific pentru a reveni și ID-ul de UTILIZATOR.

3. Va vom returna Suma de Plată pentru elementul exact, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

4. Cumpărătorul este responsabil pentru costul de transport maritim de produse returnate.

Etichete: ceas rotund mecanism, moda ceas de perete, ts timer, timer, ceas de perete bucatarie sala de mese, oamenii higrometru, temperatura exterioară, oamenii duș, ceas de perete, instrument de bucatarie

model Design Simplu Modern
Nume De Brand Baldr
Lungime 10.6mm
Corpul Material Plastic
Temperatura interioară gama 32F~122F(0C ~ +50C)
Aplicabile De Plasament baie
Rezervă De Energie De Tip Digital
Combinație Separă
Tip Display Digital
Diametru 10.2 cm
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Termometru/Higrometru
Alimentare 2xAAA baterii (Nu sunt incluse)
Ceas De Perete Tip 60mm Foaie
Metoda De Poziție Agățat de perete sau de Masă în picioare
Forma Singură Față
Gama de umiditate 15%~95%
Greutate 300g
Tip Ceasuri De Perete
Numărul De Model B0007
Lățime 10.2cm
Material Plastic
Stil Scurtă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea