Mare Sn Electronic De Mare Ceas De Perete Desktop Led-Uri Digitale Ceas Calendar Termometru Lumina Zilei De Economisire De Bucătărie, Ceas Murală Ue

144.61lei

172.15lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ceas Digital mare: foarte mare, cu contrast ridicat a CONDUS sn cu 4.25 Inch inaltime bold cifre de afișare, timpul este ușor pentru a vedea dintr-o privire.Mare pentru camera de zi, birou, sală de clasă, depozite, camere de recreere și garaje.

Data și Temperatura Interioară de Afișare: de Azi data de afișare vă ajută să urmăriți dată și nu pierdeți niciodată orice întâlnire importantă sau o aniversare.Interior afișarea temperaturii în grade Celsius sau Fahrenheit.

Gaura cheii și ori stand: 2 ușor să stea găuri în partea din spate a ceasului pentru montare pe perete . ( umerase sunt incluse ), și ori stand vă permite de a pune ceasul pe masă .

Auto DST: o Dată DST pornit, ceasul se va schimba ora corectă în timpul primăvara și toamna timp.Hassle-free pentru a reseta manual ora .

Baterie de rezervă: 2*baterii AAA necesare pentru backup ( bateriile nu sunt incluse ).Baterie de backup păstrează setările în caz de pană de curent.În timpul baterii de rezervă, sn va merge gol.

Plug Tip:UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe.

Culoare: Negru

Material: ABS

Produs Dimensiune: 36,5 x 15 x 4.5 cm(14inch)

Tensiune de alimentare : AC100-240v

Pachetul inclus:

1 x LED-uri de Mare Ceas de Afișare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: termometru umed, hygromet, higrometru de camera, baie de radio, baie de radio, bucătărie vorbitor, cifre thermomete, bucătărie radio, 3 mp, thermomet

Diametru ca showncm
Lățime as showncm
Este Dispozitiv Inteligent No
Origine NC(de Origine)
Caracteristică luminova
Forma Singură Față
Material Acril
Rezervă De Energie De Tip Digital
Corpul Material Acril
Lungime as shownmm
Greutate as showng
Tip Display Digital
Numărul De Model Ceas De Perete
Stil Modern
Aplicabile De Plasament Camera De Zi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea