Uxcell 6304-2RS Rulmenți cu Bile Groove Profunda Z2 20x52x15mm Dublu Etanșat de Oțel Carbon 4 buc

69.62lei

77.34lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NOTĂ:

Vă rugăm să consultați imaginea și selectați tipul corect de rulmenti, înainte de comanda (Sigilate sau Scut pe AMBELE sau pe o SINGURĂ parte a rulmentului).Sufixul pe poartă, doar pentru diferențierea între Sigilat și Scut tip de rulment.Acesta nu va afecta utilizarea produsului nostru.

Descriere: un Singur rând, pre-lubrifiate, precizie normală.Deep Groove Ball Rulmenți sunt una dintre cele mai utilizate pe scară largă de rulmenți.Ele sunt folosite pentru a găzdui radiale și axiale în ambele direcții.Cu frecare mic și mare-limita de viteza, Rulmenti sunt cost-eficiente și necesită puțină întreținere.Potrivit pentru toate tipurile de echipamente industriale, motor de micro, mici rotativ cu motor, echipamente de birou și așa mai departe.

Selectarea Ghid:

Scuturi (Denumire Sufixul Z/ZZ) - de Mare viteză.Protejează de murdărie și resturi.

Sigilat (Denumire Sufixul RS/2RS) - din tablă de oțel NBR armat (ulei si lichid-rezistent).Limita inferioară de viteză decât Scutul de rulment.

Etichete: cărți de rugăciune spaniolă, 4k dome dahua, bmw e53 rgbw markeri, avocado perne baieti, baterie iphone a1457, hambar liam candelabru, 3 amperi incarcator usb, hambar grajduri fermă, bluetooth xiaomi mic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea