HEXIN 6 Cârlige Talie Trainer Antrenament Respirabil Burta Trupa de Fitness Concentrat Talie Formator Femei Shapewear Plus Dimensiune Corp Corset 6XL

40.84lei

81.68lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

GĂSIȚI SHAPEWEAR DIMENSIUNE

Păstrați în minte că formatorii sunt articole de îmbrăcăminte de compresie, care sunt concepute pentru a subțire figura ta, este important să urmați nostru de măsurare pași în loc de a merge prin dimensiunea îmbrăcăminte, înălțime sau greutate.

Caracteristici: 7pcs oase din plastic previne îmbrăcăminte de rulare în sus sau în jos.Păstrați-vă spatele drept, firma de compresie pentru control burtă. 6 rânduri de Cârlig-și-ochi de închidere pentru a menține o potrivire strâns în jurul taliei pentru a realiza lungă durată talie legat efect de ca să piardă în greutate.De înaltă calitate tesatura respirabil și confortabil suficient pentru a fi purtate toată ziua, sudoare-gratuit confort, antibacterian, umiditate wicking.De compresie ridicat, reduce talie linie instantaneu.Perfect pentru uzura de zi cu zi și în timpul antrenamentului.

EN-GROS ȘI DROPSHIPPING SUNT ATÂT SALUTAT?Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,,am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.CUM POT URMĂRI COLETUL MEU?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) CE POT FACE atunci CÂND ACHIZIȚIONAREA de PROTECȚIE TIMPUL SE scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: umăr formator femei, oamenii de fitness shaper, soba din fonta, shaper, beonlema talie formator femei, burta liant postpartum, 6xl, mare dimensiune femei, hexin talie antrenor, rochie mare dimensiune

Culoare
Tip De Element Formatorii
Grosime STANDARD
Tip Consumabil
Material
Livrare
Sugestiv Sexual No
Tesatura Tip Postav
Nivelul De Control Firma
Decor NICI unul
Shapewear Talie Cinchers
Obscene Imagine No
Dimensiuni
Nume De Brand HEXIN
Funcția
Gen FEMEI
Numărul De Model 4971-989

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea