Corset Secret Reglabil 3 Cârlige 9 Oțel Dezosată Latex Talie Trainer Pentru Femei Mai Subtire Costume Cu Jartiere

49.47lei

61.86lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Corset Secret Reglabil 3 Cârlige 9 Oțel Dezosată Latex Talie Trainer Pentru Femei mai Subtire Costume Cu Jartiere cu cârlig-și-ochi de închidere în față cu design clasic, este foarte popular.Moale la atingere tesatura și puternic de compresie a satisface chic shapping, veți dori să-l poarte în fiecare zi .Caracteristici: Cârlig ochii sunt reglabile care se poate ajusta la stat confortabil .Această formare talie corset poate ajuta pentru a face burtă grăsime invizibil cu ușurință .Miezul din Latex ajută cu pierderea in greutate si talie sculptură și modelarea .Vizate forme de control și netezește mijloc . 1.moale la uzură,diverse aviliable culoare pentru a alege 2.Cârlig ochii sunt reglabile care se poate ajusta la stat confortabil.3.Miezul din Latex ajută cu pierderea in greutate si talie sculptură și modelarea .ATENȚIE!!Vă RUGĂM să Aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne, vom răspunde la tine cât mai curând posibil și de a ajuta pentru a rezolva problema.

FAQ Q1. Cât timp va livra bunurile după ce plasa comanda pe tine?

A: Vom face livrarea în termen de 24 de ore de la comanda dvs. este confirmat dacă este standard de comanda.Dacă este de personalizare, comanda, termenul de livrare depinde de cerințele dumneavoastră exacte.

Q2. După ce am obține produse Ce se întâmplă dacă produsele mele rupte , ce fel de servicii suport ?

A:în Primul rând să ne contactați, spune-ne despre problema ,în al doilea rând, puteți trimite înapoi produsele pentru noi , ne ajuta pentru a repara .noi sprijinim 24 luni de garanție , orice problema ma prinzi on-line ,vă putem oferi o soluție bună cale .vrem să facem pe termen lung de afaceri cu tine, nu doar pentru 1 zi 1 ori.crede-ne ,va vom oferi un serviciu bun .

T3. Este că produsele vor fi în siguranță, a sosit în orașul meu ?

O: facem afaceri pentru mult timp , avem o mulțime de experiență pentru asta . 99.99999999% clienții primesc produsele de la noi .

T4. Cum este calitatea acestui corset?

O: la această întrebare, puteți asigurat.Calitatea noastra de corsete este strict controlat.

Q5. Cât timp voi primi colete după plasarea unei comenzi?

O:actualitatea variază de la țară.Cele mai multe țări pot primi colete din 23-60 zile.Brazilia, Chile și alte țări, nu va depăși 90 de zile la cele mai recente.

Etichete: clip jartiera, dantelă neagră alunecare, body shaper, margele jartieră centura, 3 cârlig talie antrenor, body corset, ddlg jartieră centura, corset mai subtire, antrenor de talie, corset latex

Tip De Element Formatorii
Shapewear Talie Cinchers
Decor NICI unul
culoare negru
Nivelul De Control Firma
Numele Femeile Mai Subtire Costume Cu Jartiere
Cantitatea 1 BUC
Clearance-ul Da
Material Neopren
Tesatura Tip Postav
Grosime STANDARD
Nume De Brand CORSET SECRET
Metrail Cotton96% Spandex4% Latex100%
Obscene Imagine No
Calitate Buna
Numărul De Model LB4792-1198-20
Sugestiv Sexual No
Gen FEMEI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea