PU Flash Patru Roți de Skateboard Pește Mic Placa de Skateboard Retro Penny Board Flash Roata Camion, Rulment Mini Skateboard Bord

216.29lei

313.46lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

1. Mini skateboard-ul este asamblat complet, și puteți să vă bucurați de călătorie fericită cu acest complet asamblate cruiser, în orice moment!Design-ul este simplu și clar, 22 cm lungime (aproximativ 55.9 cm) x 6 cm lățime (aproximativ 15,2 cm), lasa acest skateboard-ul are suficient spațiu pe punte.Greutate 3.6 kg (aproximativ 1,7 kg), este ușor de transportat și pot fi ușor transportate sau de transportat într-un rucsac.

2. Skateboard-ul este echipat cu luminos roti, potrivit pentru unele dure de croazieră.Luminile de pe jante sunt luminoase și pline de culoare, care adaugă un plus de distracție.Nu trebuie să vă faceți griji despre încărcarea sau înlocuirea bateriei, întotdeauna se va aprinde atunci când de echitatie.

3. Placa este din polipropilena, rezistent si durabil, si suporta pana la 220 de lire sterline (aproximativ 99.8 kg).Cruiser skateboard-ul este echipat cu o 3.25 inch (aproximativ 8,3 cm) groase de aluminiu camion pentru viteza maximă și control.Coada crește de control în timpul de echitatie, care este foarte potrivit pentru diverse acțiuni.Anti-derapare plăci crește siguranța.

4. Crucișătorul folosește consiliul moale PU roți, de mare viteză ABEC-7 rulmenți și absorbție de șoc excelentă, care este foarte potrivit pentru a absorbi toată strada coliziuni și trotuar fisuri, în timp ce oferindu-vă o buna experiență de echitatie.Echipat cu un sistem integrat de skateboard T-instrument, tot ce ai nevoie pentru a strânge sau a repara skateboard.

5. Skateboarding incepatori sunt concepute pentru copii, adolescenți sau adulți care doresc să se distreze sau orașul de distracție, și bucurați-vă de o suprafață netedă și confortabilă experiență de echitatie.Ideal pentru a vizita magazine sau copac-aliniat, drumuri de lichidare și oameni de toate vârstele.

Caietul de sarcini:

Pachet: 22 x 6 cm

Material: de înaltă calitate din polipropilenă

Roată: 59*45mm PU roata 78A

Camion și de bază: 3.25 inch aluminiu grele

Rulment: ABEC-7 rulment

Greutate: 1850g

Lista de ambalare:

1 x 22 inch (aproximativ 55.9 cm) skateboard

1 x dintr-O bucata skateboard T-instrument

Etichete: rulment ceramic curat, bărbați skateboard-uri, skate instrument, skate camion, dualtron, hardware-ul skateboard-uri, longboard roata, skate-board, finger skateboard, e longboard

Consiliul Categorie Plate-Placă
Origine NC(de Origine)
Tip Drift Bord
Aplicabile Oameni Copil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea