2 BUC Alunecare Placa de montare pe Perete Suport Rack portante Raft Cuier Fier Cârlige Suport Pentru Placa de Skate Chitara de Stocare Hanger Suport

25.35lei

29.48lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、BUN de STOCARE CUIER: Acest cuier este cea mai buna alegere pentru stocarea skateboard chitară și alte instrumente!

2、DURABIL ȘI în condiții de SIGURANȚĂ: produsul este asigurat cu patru profesională șuruburi și extinderea mâneci pentru durabilitate și siguranță.

3、de ÎNALTĂ PORTANTE: Fabricat de înaltă portante din oțel carbon, cu un strat de spumă pe suprafața de cârlig, în mod eficient perne de presiune în timp ce protejarea skateboard-ul dvs. și a suportului de la daune și de zgomot.

4、POTRIVIT PENTRU: Se poate organiza în mod eficient camera ta, potrivit pentru acasă și la birou skateboard-uri și de stocare și de afișare de instrumente muzicale.

5、SERVICII de CALITATE: Dacă aveți orice întrebări la primirea mărfurilor, vă rugăm să ne contactați și vom rezolva pentru tine, la prima oară.

Descriere:

Aceasta este un fel de alunecare placa de montare pe perete suport rack portante raft cuier cu cârlige de fier pentru skateboard chitara de stocare.Nu numai ca este sigur și durabil, dar, de asemenea, este practic și de înaltă calitate.

Parametri:

Numele: 2 BUC Alunecare Placa de montare pe Perete Sta mult Timp Bord Depozitare Rack de Perete portante Raft Cuier cu Cârlige de Fier

Culoare: Negru

Material: fier

Dimensiuni (aprox.): 10*5*11cm/3.94*1.97*4.33 în; cârlig interior diametru: 7cm/2.76 în.

Caracteristici:

Skateboard suport de perete poate fi, de asemenea, folosit pentru afișarea de instrumente muzicale.

Oțel carbon de înaltă materialul este rezistent și durabil.

Burete pad poate proteja în mod eficient skateboard-ul de la daune.

Se poate face camera curată și ordonată.

Lista:

Montat pe perete Raft *1

Dacă aveți orice nemulțumire sau îndoială cu privire la produsul nostru, vă rugăm să ne contactați prin intermediul vânzătorului de știri în prima dată.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare în termen de 24 de ore!

Etichete: bas acustic capcana, electr scuter, figur iron man, sh thanos, skate-board, android flash, chitara titular, electro chitara, pcb, g30 ninebot

Tip Alte
Material Fier
Numărul De Model Scuter de montare pe Perete Suport
Origine NC(de Origine)
Consiliul Categorie Plate-Placă
Dimensiune -
Aplicabile Oameni BĂRBAȚI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea