Mare Papusa De Craciun, De Anul Nou Decorare Pom De Crăciun Agățat Papusa Gnome Inovatoare Manual Păpuși Fără Chip Pentru Decor

15.94lei

21.84lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Decoratiuni perfecte: Acest Gnome este perfect pentru decor acasă.Decora casa ta, pune-le în camera ta și decora camera ta, cum ar fi birou, masa, canapea extensibila, biblioteca, raft, masa, noptiera, acesta poate fi, de asemenea, folosite pentru a decora pomul de Crăciun.Lasa-ti casa (camera), mai mult o atracție.

2. De mediu și Manual: Fiecare pitic papusa este realizata cu materiale de mediu.Aspectul lor drăguț este foarte popular cu copii, și ei sunt, de asemenea, o alegere bună pentru copii de a oferi cadouri.

3. La Třmte gnome este foarte potrivit pentru răspândirea spiritul tradițional.În folclor, pitici de a proteja casele lor și de a proteja oamenii de la nenorocire.Ea aduce noroc familiei și este considerat noroc.Puteți să-l utilizați pentru a spune povești copiilor voștri și să-i amuze.

4. Bune Materiale: corpul și capacul sunt realizate din fetru moale, fibros barbă albă și material pentru care prezintă.

5. Dimensiuni potrivite ca un cadou, cadoul perfect pentru Crăciun, alte sărbători, petreceri, aniversari, etc.

Caietul de sarcini:

Material: parfumat lână lână artificială

Dimensiune: 35*13*7 cm / 13.78*5.12*2.76 inch

Greutate: aproximativ 217g

Lista De Ambalare:

1*Fără Chip De Papusa

Etichete: an de crăciun și decorații de brad, gnome pluș, de craciun verde gnomi, cutie de copac, mare câmpie de crăciun baubles, mare gnome crăciun, pitic de grădină gnome, reborn, ghirlanda copac de anul nou, pitic de gradina

En-gros Da
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Gnome Crăciun
Setați Tipul No
Tip Crăciun doll
Tip de en-Gros No
Ambalare Cutie Cadou
Caracteristică crăciun fără chip de papusa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea