12Pc Decorațiuni pentru Bradul de Crăciun Anul Nou 2021 Ornamente din Lemn Noel-Crăciun Fericit Decoratiuni pentru Casa Xmas Natale, Navidad 2020

13.42lei

22.34lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Produs: pandantiv de Crăciun

Material: Lemn

Cantitate: 12buc

Dimensiuni : Ca spectacol cinematografic

Caracteristică: 100% de Brand Nou și de înaltă calitate

Utilizare: Decoratiuni de Craciun Pentru Casa,Navidad,Noel,Natal,În 2020, Anul Nou,Kerst, Birthday Party, Decoratiuni Copii etc.

Feedback-ul:

1. Vă rugăm să lăsați 5 stele, feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

2. Dacă produsele pe care le-a primit a fost deteriorat sau r adouri primite greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ în primul rând, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, vom rezolva și de a lucra în cele mai bune soluții.Satisfactia dumneavoastra este propunerea noastră de a face mai bine.

Etichete: casual, papuci de casă, 2021 decor de crăciun, fondul casei albe, crăciunul, pomul de crăciun lână decoratiuni, crăciunul ornament, crăciunul copac, de lemn din trunchiuri de copac, eliberează crăciun ornamente de aur, decor acasă

Produs Crăciun Pandantiv din lemn
1 decoratiuni de craciun pentru casa
Cantitatea 12pcs/lot
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand LOUCUNGAN
Material Din lemn
5 kerst
2 noel
Numărul De Model HZ2161
7 Ornamente pentru pomul de craciun
6 2021 anul nou
Dimensiune As picture show
3 natal
4 navidad

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea