Crăciun fericit Ornamente Telescopic fără Chip Crăciun Doll Copii Tricotate Moș Crăciun Elan Papusa pentru Casa Cadouri de Anul Nou

48.60lei

63.96lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini

Nume produs: Crăciun retractabil papusa

Element: GM89629 telescopic

Dimensiune: Stretch: 52*15 cm, psihiatru: 42*15 cm

Material: Acrilic + poliester

Caracteristică

♥Făcut de premium si material natural durabil și de lungă durată de utilizare, non-decolorare și eco-friendly.

♥Podoabe: gnome este perfect decor acasă.Decora casa ta, pune-le în camera ta și decora camera ta, cum ar fi birou, masa, canapea extensibila, biblioteca, raft, masa, noptiera, de asemenea, fi folosite pentru a te îmbraci pomul de Crăciun.Lasa-ti casa(camera), mai aveți un loc pitoresc.

♥Lucrate manual: Fiecare pitic papusa este fabricat din materiale ecologice, atât de diferit de două vor fi unele diferențe în dimensiuni și greutate.Lor minunat aspectul este foarte popular cu copii, și este, de asemenea, o alegere bună pentru cadouri pentru copii.

♥Picioarele sunt retractabile, extinderea dimensiune: 52*15 cm, contracția dimensiune: 42*15 cm

♥În folclor, Gnome gardienii acasă și de a proteja oamenii de la nenorocire.Ea aduce noroc familiei și este considerată ca fiind mult noroc.Puteți să-l utilizați pentru a spune copiilor povești și să covey bucurie.

♥ Caietul de sarcini și materiale: pălăria este de 19 centimetri de mare din partea de jos la partea de sus și 4 cm lățime.Figurina corpul și capacul sunt realizate din fetru moale, de pluș nas, fibre barbă albă și pălărie înaltă pozeze.

♥Deosebite Cadouri de Valentine: valentine Noastre gnomi este perfect în mărime, formă și culoare-combinații.Ar îmbunătățește intimitatea ta și a celor dragi

♥Distracție și festiv: Acest Crăciun ar fi o completare perfectă pentru orice decoratiuni de Vacanță.Este, de asemenea, perfect ca un cadou pentru familiile și prietenii.

pachet inclusiv

1*craciun papusa

Etichete: tijă telescopică, decoratiuni de craciun telescopic, primăvara tijă telescopică, telescopic jucării de crăciun, crăciun 2018 păpuși telescopic, scaun copil telescopic, telescopic de craciun rudolf, cerb de crăciun telescopic papusa, clip de pescuit telescopic, crăciun gnomi telescopic

Tip de en-Gros No
Numărul De Model Crăciun retractabil papusa
Origine NC(de Origine)
Ambalare Nici O Cutie De Cadou
Setați Tipul No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea