ANUL NOU Christine Stil Realist Silicon Capul Plin Masca Blând de sex Feminin Masca pentru barbati îmbracati in femeie travestit Transgender Shemale

403.52lei

1 441.13lei

-71 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ANUL NOU Christine Stil Realist Silicon Capul Plin Masca Blând de sex Feminin Masca pentru barbati îmbracati in femeie travestit Transgender shemale

Confidențialitate: În scopul de a asigura confidențialitatea clienților noștri, am expediat intim pentru fiecare client, și ambalajul produsului nu are nici un logo.Dacă aveți nevoie de unele liberă de imagini, vă rugăm să ne contactați prin intermediul stației scrisoare.

Descriere produs:

Nume : Christine Capul Plin Masca

Material :100% Alimente grad silicon (TPE).

Piele-friendly, Ecologic, Non-toxic, Non-alergic, Moale si elastic material ajuta masca sa fie corecta automat pe diferite persoane.

-Acest produs este potrivit pentru Cross-dresser/Transgender/Travestit/travestit /Cosplayer sau doar pentru distracție, cum ar fi în Halloween și April Fool/modelului Zi.

-Ușoară permanente machiaj pe fata face transformarea ta mai ușor.De asemenea, puteți aplica machiaj pe masca cum vă place.

-Nu lipici necesare, produsele nu includ haine, peruci, gene, pălărie, ochelari și alte accesorii, nu conțin gene nu au globilor oculari (ochii sunt goale)

Stil:

Christine este o fată drăguță, cu ochii mici, normale lățime în afară, a subliniat bărbie, și relativ mici circumferinta capului, care este mult mai potrivit pentru mai subtire oameni.Textura mastii este foarte realist.Ochii săi sunt fixe și gura se deschide în mod liber, care nu interferează cu a mânca sau bea.Simțiți-vă liber pentru a se amestecă și se potrivesc peruci și machiaj pentru a crea un aspect diferit.Poate fi folosit ca un bal mascat prop, ca o glumă, sau ca o trageți jucărie.Efectul de masca nu include gene false, care poate fi agitat și rupt de logistică.

nu conține gene, nu ai globilor oculari (ochii sunt goale)

-Circumferinta capului: 54cm

-Circumferința gâtului: 34cm

-Distanta dintre ochi: 3.5 cm

Full-lungime: 24cm

Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune se va potrivi cel mai bine, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj despre măsurare, după cum urmează

1: Circumferința Capului și Înălțimea Capului

2: Ochi Lățime și Spațiere Butoniere

3:Circumferința Gâtului.

Va vom recomanda o dimensiune adecvată pentru tine după ce a primit informații de mai sus de la tine.

Culoare:

1. Alb Fildeș, 2. Bej Deschis, 3. Tan, 4. Maro(Contactați-ne dacă doriți o altă culoare)

De remarcat: Dacă aveți nevoie directă de imagini, vă rugăm să ne contactați prin intermediul stației scrisoare.

Transport Memento:

1 .Express nu accepta orice adresa P. O. Box.

2.După plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asigurați că informațiile personale pe care ne-ai lăsat este complet corect mai ales adresa și numărul de telefon mobil, pentru a se asigura că vamal și curierii pot ajunge la tine.

3. În cazul în care destinatarul este în limba rusă, vă rog lăsați-vă numele complet.Alți cumpărători vă rugăm să lăsați un non-single-scrisoare numele, nu o abreviere.

4.Este cumpărător responsabilitățile și obligațiile de a plăti taxe vamale de import și taxele la obiceiurile locale.Deci, atunci când comanda ajunge vamale,vă rugăm să coopereze în mod activ cu obiceiurile locale să plătească impozite.

5.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru adresa este corectă,și NU autorizează compania de transport maritim, cum ar fi DHL /UPS să lase pachetul la usa ta în orice circumstanțe.Acest lucru va provoca pachete pierdute.

Menține :

1.Nu există nici o valabilitate pentru produs și totul depinde de utilizator de întreținere.Șterge și de a menține cu pudră de talc înainte și după utilizare, pentru a prelungi durata de viață a produsului.

2.Produsele ar trebui să fie ținute departe de lumina soarelui, obiecte ascuțite și alte substanțe chimice.

3.Acest produs este ușor de a vopsi, nu utilizați mașina de spălat pentru a spăla nu se amestecă cu alte haine pentru a spăla.

4.De întreținere cu un blând de apă ștergeți uscat.

NOTĂ:

1.Epacket este Relativ lent și acest lucru este normal.Deci vă sugerăm să alegeți DHL sau EMS.Dacă nu primiți produsul în termen de 30 zile după livrare, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru ajutor în timp, în loc de imediat creșterea litigiilor putem rezolva cele mai multe probleme pentru tine.Vă mulțumim pentru achiziție și cooperare.

2. Unele produse personalizate nevoie de 3-7 zile lucratoare pentru manual de producție de pregătire.Abaterea de proces produse este normal în termen de 1-3 cm.Vă rugăm să fie pacient.

3.Produsele pot fi returnate și înlocuite fără a afecta cea de-a doua vânzare.Vă rugăm să returnați în ambalajul original intact, inclusiv cadouri și CĂRȚI.Personalul vă va oferi o rambursare rapidă după ce mărfurile sunt inspectate.Culoare 4-6 este o comanda speciala vandute nu se returneaza.Pantaloni de produse în cazul în care anusul este deschis, de asemenea, nu accepta returnare și înlocuire.

4. Orice mesaj rapid va fi răspuns în termen de zile lucrătoare de la Chinezi timp, Orice intrebari sunt binevenite.Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: proteza de silicon masca, dispune masca, ceașcă de cafea, kvl lenjerie, travestit tinuta, hoomai renăscut, halloween masca latex, piept de silicon, condon, decor halloween

Tip De Element Piept De Forma
Stil 1 Silicon capul plin masca
Nume De Brand CYOMI
Obscene Imagine No
Aplicarea Pe Scară Largă Pentru barbati îmbracati in femeie, transgender, cosplay, travestit sau doar pentru distracție
Stil 4 Christine stil
Stil 2 De sex masculin la Feminin masca
Sugestiv Sexual No
Utilizarea Machiaj Marca pentru dans bal mascat
Scenarii de utilizare Halloween/April Fool ' s Day/ziua de Crăciun
Dimensiune 1
Stil 3 Realiste travestit se confruntă
Material 100% silicon medical
Origine NC(de Origine)
Greutate 1000g
Numărul De Model De sex feminin Silicon capul plin masca
Stil 5 Comutator de machiaj de la va
Stil 6 transgender masca
Cantitatea 1 Bucata

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea