2016 vânzare Fierbinte Electric Nou Robot de Păianjen de Jucărie DIY Jucarii Educative Asamblează Kituri Pentru Copii de Crăciun, Halloween, Ziua de nastere Cadouri

42.57lei

56.78lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM3756825078180656 en-Gros & Dropshipping este binevenit!

Promovare Mare!

Cumperi Mai mult,Salva mai multe!

Cumpara 2 A Salva 2% Off

Cumpara 3 Economisi 5% Reducere

Cumpara 5 Economisi 10 % Off

· Caracteristici:

l Potrivit pentru Vârstele de 10+

am Robot de Păianjen insecte inteligenta DIY electrice

l este o mare simulare DIY inteligent robot de păianjen, păianjeni, opt picioare se intersectează pentru a reproduce cu exactitate spider plin de mișcări.Folosind diferite metode de asamblare pot fi asamblate cu ritm diferit și mers spider roboți.

am Dezvoltare Educațională: asamblarea procesul de învățare printr-un imens interes , vă puteți simți cu adevărat bucuria de a se simți în mod constant de cucerire și de realizare.

Pot îmbunătăți foarte mult limitele de gândire creativă, capacitatea, și atingeți potențialul lor , de a dezvolta mana - ochi, creier capacitate de legare .

Pachetul Include:

· 1 x Robot de Păianjen de Jucărie kit

· 1 x Manual

Notă: Acest element va fi trimis fără cutie de vânzare cu amănuntul, Ca taxa de transport maritim va crește o mulțime de grele cutie de cadou.

Dacă aveți nevoie de ea va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda.vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Etichete: masinile jucarii copii robotizate, jucarii de robotică, roboți copiii se joacă, copii jucarii electrice robot, robot de jucării pentru copii fete, puternic robot jucarii copii f, robot de jucărie jucării mici de sex masculin, jucarii baieti electric robot, diy electrice jucarii robot, robot jucarii copii adukation, electric trenuri de jucărie copii tomas

Avertizare A se păstra departe de foc
Material Plastic
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 007
Intervalul De Vârstă 12-15 Ani
Plastic Tip PVC
Nume De Brand epoca margele

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea