Impermeabil Bluetooth Wireless ANT+ de Sănătate de Fitness Smart Senzor de Ritm Cardiac Monitor Cu Curea de Piept Senzor de Ritm Cardiac

133.34lei

215.05lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

XOSS Senzor de Ritm Cardiac Monitor Curea de Piept Bluetooth ANT+ Wireless de Sănătate de Fitness, Biciclete Inteligent Senzor Descriere:

Aceasta este o extrem de precise senzor de ritm cardiac, care vine cu curea de piept.Furnizarea de servicii de top-calitate, este considerat cel mai precis senzorul de ritm cardiac prin mai multe surse.Senzorul se conectează și la transferurile de date prin Bluetooth și ANT+ pentru a aduce o excelentă varietate de opțiuni de conectare.

Caracteristici:

- Culoare: Negru

- Material: ABS

- Zona de Ritm cardiac: 30-240bmp

- Distanta de transmisie: Bluetooth: 10m; ANT: 6m

- Rezistent la apă Evaluare: IP67

- De Viață a bateriei: aproximativ 300 de Ore

- Dimensiune: Senzor: 59x35x13.5 mm; Curea de Piept: 65-95cm

- Bluetooth & ANT+: dispozitivul suportă Bluetooth & ANT+ operație.Acesta poate fi conectat cu aplicația dvs. sau calculatorul de bicicletă, atât de convenabil.

- Perfect Pentru Sport: Potrivit pentru diferite soiuri de sport, fie că este în aer liber sau în interior, ciclism, alergare, jogging, mers pe jos și așa mai departe.

- Mai Precis: principiul de produsul nostru este utilizat de către micro-semnal de tensiune generate de corp regulat bate inima, și amplifică semnalul pentru a calcula direct din inima rata valoare.Mult mai exacte și precise decât tradiționale optic senzor de ritm cardiac.

- IP67 rezistent la apa: rezistent la apa de design vă permite să bucurați-vă de ciclism în fiecare zi în diferite condiții meteorologice.

- Usor De purtat: Vin cu reglabil curea de piept, poti purta senzorul în câteva secunde.

Lista de ambalare

1*Senzor De Ritm Cardiac

1*Curea De Piept

Etichete: pentru sănătate, timp de furnici, igsport igs20, Senzor De Ritm Cardiac, gps magazin xoss g, inima senzor, wego monitor de ritm cardiac, ant farm, monitor cardiac rata, piept monitor de ritm cardiac

Featur4 Sprijin APP
Featur7 Senzor De Ritm Cardiac
Certificare CE
Featur3 Ant+ suport senzor
Featur6 Senzorul De Viteză
Featur8 Senzorul de cadență
Numărul De Model XOSS G+
Featur5 Muli-GNS de poziționare
Origine NC(de Origine)
Featur1 rezistent la apa ipx7
Cronometru și Accesorii Cronometru Rezistent La Apa
Caract2

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea