INBIKE Impermeabil Biciclete Calculator fără fir Și cu Fir Biciclete MTB de Ciclism Kilometrajul Cronometru Vitezometru Ceas LED Digital Rata

32.13lei

56.36lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Eu sunt un vânzător cu experiență și vă va aduce cele mai detaliate și exacte serviciu.

Promit: calitatea tuturor produselor este intact; viteza de logistica a tuturor produselor este de cât mai repede posibil; post-vânzare toate produsele sunt perfecte.

Caracteristici Produs: *1.Aspectul Compact design, multi-funcția cronometru este practic și economic. *2.Protecție impermeabil.Se scufundă în apă pentru o perioadă scurtă de timp, este bine în lumina ploaie sau ploaie, dar nu este recomandat să ploaie pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât pentru a preveni apa de la a provoca accidente. *3.300 de secunde fără semnal de intrare, ecranul de afișare va intra în modul de așteptare, timpul de retenție. *4.Dacă există un semnal de trafic de intrare sau apăsați orice tastă, se poate reveni la modul de oprire și să memorez datele înainte de a se opri.

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Plata:

-Acceptam urmatoarele metode de plata:Card de Credit, VISA, banca la Banca transfer bancar, Western Union și așa mai departe.

-Toate plățile efectuate de pe Balioilhaircare.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Etichete: bryton rider, mtb metru de putere ciclism, oamenii de calculator, piaggio vitezometru digital, biciclete, accesorii pentru biciclete general, bărbați ceas, cubrebotas ciclismo, bicicleta mtb, naviforce 9182

Cronometru și Accesorii Cronometru Rezistent La Apa
Material
Numărul De Model 62626326
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea