VEST CICLISM Ciclism Calculator de Biciclete Profesionale Wireless și prin Cablu Kilometraj Vitezometru Impermeabil Cronometru 2.8" Calculator de Biciclete

16.48lei

32.33lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Un Tip De Calculator De Biciclete

B Tip Calculator De Biciclete

Instrucțiuni

(Modul de Stânga-cheie, Set-cheia) (Vă rugăm să rupă ecran de film protector în primul rând, și citi pas cu pas)

20 Funcții

- Funcții de memorie - Viteza de tendință (3 km pe grip) - Două biciclete folosind SPD - viteză Curent (0-99.9) - ODO Kilometrajul - DST distanța - MXS viteza Max - AVS viteza Medie - TM Excursie de echitatie de timp - CEAS 12H/24H - SW Stop watch - Calorii Nivelul de GRĂSIME arde de Grăsime de măsurare - TEM-Temperatura - lumina de Fundal - Low indicator de putere - alertă de Întreținere - M, M selectabile - Stabilirea circumferința pneului și ODO - Auto off

De Instalare A Bateriei

Scoateți capacul bateriei și a pus o bucată de baterie CR2032 în acest caz.Observație: polul Pozitiv (+) ar trebui să fie în sus.Apoi se acoperă capacul bateriei și șurub în jos.

Piedestal De Instalare

În accesorii pachet are o curea care poate fi folosit pentru a fixa Scaunul pe ghidon, la fel de bine putem folosi back-up placa pentru a-l fixa.

Senzor și Magnet de Instalare

Montați senzorul pe furca din față a bicicletei și magnetul este instalat pe sârmă de oțel la aceeași parte a roții.Senzorul poate fi dedesupt cu back-up placă și de a folosi cureaua pentru a fixa pe furca fata.Acesta trebuie să fie instalat într-60cm distanta de la calculator, ca imagine arată.Ajustați comparativ locație de Senzor și Magnet.Avionul trebuie să facă față la inductor.Păstrați spațiul să fie de 1,5 mm.Magnet nu poate fi setat la centrul de Senzor de față-în-față, e mai bine cu capul sau coada de Senzor

Roata Perimetrul Setare

Intrare circumferința de la 0 mm la 999 mm.Puteți alsomeasure de unul singur prin următoarele moduri: în Primul rând a face un semn pe pământ, atunci când duza este pe partea de jos.Apoi face roțile să ruleze odată ce gazul mozzle pe jos din nou, vă rugăm să marcați.Și se măsoară distanța dintre cele două mărci puteți obține roata perimetru.Dacă distanța este 1615 atunci ar trebui de intrare 1615. (Puteți, de asemenea, măsoară diametrul și multiplica 3.14 pentru a obține perimetrul.)

Pași Setare

1 Puneți bateria la Stabilirea M, M, apăsați butonul SET pentru a alege și apăsați butonul MOD pentru a confirma. 1 milă = 1.609 km. 2 Roata am perimetru de setare, ecranul arată 2060 (perimetrul este 2060 mm).Setarea intermitent numărul de la dreapta la stânga, apăsați butonul SET pentru a modifica numărul și apăsați butonul MOD pentru a confirma. 3 Roata II perimetrul setare, ecranul arată 1860 ( perimetrul este de 1860 mm).Setarea intermitent numărul de la dreapta la stânga, apăsați butonul SET pentru a modifica numărul și apăsați butonul MOD pentru a confirma. 4 stabilirea Greutate.Ecran arată K065 și ldquoKrdquo intermitent.În primul rând alege Kilogram K sau Lira L apoi setarea valorii.Apăsați butonul SET pentru a alege și apăsați butonul MOD pentru a confirma. 5 Biciclete am de Întreținere setare, ecranul arată 0200, setarea de la dreapta la stânga.Apăsați butonul SET pentru a schimba intermitent numărul și apăsați butonul MOD pentru a confirma. 6 Biciclete de Întreținere II setare, ecranul afișează ora 08: 00, setarea de la dreapta la stânga.Apăsați butonul SET pentru a schimba intermitent numărul și apăsați butonul MOD pentru a confirma.

De acum ai terminat setarea, și puteți merge cu bicicleta.Default bicicleta este bicicleta I. Dacă doriți să resetați vă rugăm să apăsați stânga și la dreapta tasta timp de 6 secunde, în același timp, și pașii sunt identice cu cele de mai sus.

ODO, CEAS și TEM Setare unitate

Sub ODO - TEM - modul de CEAS, apăsați butonul SET ODO intermitent, apăsați din nou butonul SET TEM intermitent, apăsați butonul SET din nou pictograma Ceas intermitent.Când ODO intermitent, apăsați butonul SET timp de 3 secunde pentru a seta ODO valoare.Apăsați butonul de setare a schimba numărul, apăsați butonul MODE pentru a confirma, set de la dreapta la stânga numărul.Când TEM intermitent, apăsați butonul SET timp de 3 secunde pentru a seta unitatea de temperatură.Apăsați butonul SET pentru a schimba nh/nh, apăsați butonul MODE pentru a confirma.Atunci când pictograma Ceas intermitent, apăsați butonul SET timp de 3 secunde pentru a seta data.Apăsați butonul SET pentru a schimba numărul, apăsați butonul MOD pentru a confirma.Apoi apăsați butonul SET pentru a schimba 12H /24H, apăsați butonul MOD pentru a confirma.Apăsați butonul SET pentru a schimba numărul, apăsați butonul MOD pentru a confirma.

DST,AVS, MXS, TM, CAL și GRĂSIME clar la zero

Sub DST - CAL - TM sau DST - GRĂSIME - SW mode, apăsați butonul SET pentru 5 secunde pentru a șterge DST, AVS, MXS, TM, CAL și GRĂSIME de valoare zero.

Iluminare din spate

Timpul 17 :00-07 :00, ecranul va fi luminat timp de 4 secunde, atunci când apăsați orice tastă.Dar dacă doriți ecranul mereu de iluminat în orice moment, apăsați ambele SET și butonul MODE pentru 1 secunde pentru a menține ecranul mereu aprins.Apăsați SET și butonul MODE pentru 1 secunde din nou pentru a anula .

Oprire ceas

Sub DST - GRĂSIME - SW mode, apăsați butonul SET pentru a căcat pe cronometru, apăsați din nou pentru a paus, apoi apăsați butonul MODE pentru a șterge tozero.Aceasta variază de la 0:00:00 la 9:59:59.

Auto off

După 300 de secunde nu intrari de semnal la calculator, ecranul se va transforma într-OFF de stat cu doar ceas și data de afișare.Acesta va fi reporni atunci când apăsați orice buton.

Etichete: vitezometru wireless, mtb metru de putere ciclism, dirt bike kilometrajul, magnet fir de calculator bicicleta, biciclete, calculator ciclu wireless, odomete vitezometru gps, bicicleta accesoriu vitezometru wireless, bicicleta km oră, bicicleta gps igpsport

2.8" Mare Ecran De Computer Bicicleta Impermeabil Vitezometru
Computer bicicleta pachet tip 1 Computer Wireless
Certificare CE
Impermeabil Biciclete Vitezometru Bicicleta Vitezometru
Kilometraj Bicicleta Cronometru Wireless și prin cablu
Nume De Brand Vest Biking
Cronometru și Accesorii Cronometru Rezistent La Apa
Calculatorul De Ciclism Culori negru
Numărul De Model YP0702029
Computer Bicicleta Funcție 20 de Funcție, vă Rugăm să consultați detalii
Origine NC(de Origine)
Computer bicicleta pachet de tip 2 Calculator Cu Cablu
Calculatorul De Ciclism 2.8" Mare Ecran De Calculator Pentru Biciclete
Caracteristici Calculator De Biciclete Ecran mare / multi-funcția de rezistent la apa / strong instalare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea