9 Canal RF433 Control de la Distanță pentru WiFi Cortina Comutator RF Jaluzele Modulul de Baterii Accesorii pentru perdele Emițător

53.64lei

76.64lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

9 Canal RF433 Controler de la Distanță Pentru a Controla WiFi Cortina Comutator RF Jaluzele Modulul de Baterii Accesorii pentru perdele Emițător

De Moes

Caracteristici Produs:

1. 9 Canal RF433 frecvență la distanță este conceput pentru separat controlul nostru cortina comutator comutator și cortina module într-un mod mult mai ușor cu maxim controlabil cantitatea de nouă;obține cu ușurință un alt control la toată casa perdele, fără interferențe după asociat cu succes,adecvat în special pentru cele vechi.

2.Extrem de simplu de potrivire mod susținut pentru o utilizare simplă.Aveți nevoie pentru a asocia cele trei butoane(sus,jos,stop)unul câte unul pentru a cortinei comutator sau switch module de control corect.Cu noul adăugat butonul set pentru ușor setări canal.

3.Codificarea 1527 necesare pentru telecomanda.Nici alte coduri disponibile pentru această cortina sistem de control,foarte recomanda pentru a utiliza acest special de la distanță pentru a controla Moes cortina comutator sau switch module.Nu utilizați telecomanda pentru a controla alte irelevant dispozitive,doar Moes cortina a comuta și modul de dispoziție.

4.Baterie:23A*baterie de 12V necesar pentru acest lucru de la distanță cu mult timp de așteptare.(Baterie nu sunt incluse in pachetul restricționată de transport)

5.Include 2 ani de garanție și rambursare de 60 de zile garanție de satisfacție completă.

Notă:9 Canal poate fi utilizat numai cu Moes Cortina comutator comutator și cortina module;Alege versiunea corectă pentru propria nevoie inainte de plasarea comenzii.

Etichete: deconectați comutatorul, samsung smart switch, pentru role orb, de la distanță rf433, RF433, MoesHouse, lancer comutator cheie, moe comutator, rf433 control de la distanță de evacuare, xiaomi black shark 3 accesorii

Gyro NICI unul
Numărul De Model Cortina Controler De La Distanță
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Origine NC(de Origine)
Canale De Control 9 Canale
Nume De Brand MOES

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea