RGB Led Strip Control Vocal Lucra cu Alexa si Google Acasa, WIFI Wireless Controler Inteligent cu App Gratuit Prin IOS Sau Android

20.27lei

23.58lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RGB Led Strip Control Vocal Lucra cu Alexa si Google Acasa, WIFI Wireless Controler Inteligent cu App Gratuit Prin IOS Sau Android

Control Vocal Din Alexa Si Google Acasa.Acest wifi controler cu LED-uri este compatibil cu Amazon Alexa și puteți adăuga calificare la Amazon Echo, Dot sau Atingeți și de a controla lumini LED-uri cu vocea ta.FOLOSIND MAGIA ACASĂ APP ȘI, DE ASEMENEA, DE SPRIJIN DE START GOOGLE.

Wifi Controler cu LED-uri.Acum controla benzi de lumină LED, folosind iPhone sau Samsung smartphone de oriunde.Acest dispozitiv ajută la conectarea RGB benzi de lumină LED pentru rețea wifi.Ai nevoie doar de a descărca o aplicație gratuită de pe telefonul tău mobil și apoi începe să se bucure gratuit de control fără să se uite în jurul pentru telecomanda IR.

Lumina De Dans Cu Muzica.Atunci când reda muzica de pe telefon, wifi controler face lumina bate cu muzica.Mare pentru construirea atmosferei de petrecere sau intalniri.Ce e mai mult, aplicația vă permite să selectați orice culoare, intensitate, sau model, precum program luminile să se aprindă și să se stingă la anumite ore din zi!

Sync Control De Grup.Sprijin pentru a controla mai multe benzi cu LED-uri în același timp.Numele fiecărei benzi cu LED-uri de pe app dvs. de telefon și un fel fiecare în alt grup.Puteți controla anumit grup sau individuale lumina benzi cu Magie app acasă de pe telefonul tău.

Ușor De Instalare.Ai nevoie doar de a avea wifi controler conectat la adaptorul de alimentare de banda de lumină și casa ta wifi router prin scanați codul pentru a descărca aplicația de pe smartphone-ul.E un mare plus la orice LED strip.

Două moduri de control:

1. Control vocal din Alexa si Google Home.By descărcarea Magic app acasă, pur și simplu cere Alexa/Google pentru a activa sau dezactiva lumina de striptease.Nu suport schimbare de culoare prin control vocal.

2. Telefon inteligent de control de oriunde.Cu Magic app acasă de pe telefonul mobil, 16 milioane de culori disponibile pentru selecție.

Două moduri de conectare:

1. Modul Single:

Un controler WIFI poate fi controlat prin diferite telefoane, și un telefon poate controla doar un singur controler wifi.

Cum să-l folosească:

Pasul 1 conectați acest wifi controler pentru LED strip prin 4 pini conector, și, de asemenea, conectarea la sursa de alimentare prin portul DC cu adaptor de alimentare de banda de lumină.

Pasul 2, Scana codul de pe wifi controler prin intermediul telefonului pentru a descărca Magic app acasă.

Pasul 3, Du-te la telefon setare wifi, găsi "LEDNet....", conectați-l.Dacă nu-l găsești, Resetare WIFI controler de priză și deconectați conectorul în mod repetat de 4 ori.

Pasul 4, Du-te la Magie app Acasă de pe telefonul dvs., faceți clic pe "Direct conectați dispozitivul de control", apoi puteți controla lumina led strip, prin intermediul telefonului.Vă rugăm să rețineți acest lucru nu folosind wifi, astfel încât să păstreze telefonul este aproape operator pentru a primi semnalul.

Culoare: Alb

Material: plastic

Dimensiuni: 176*2.2*0.9 mm

Conținutul Pachetului:

1 * Controler Inteligent

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: faianta alexa, noutatea alexa, capac alexa, alexa foto, mare alexa, sistemul alexa, ac alexa, text alexa, regula alexa, programator alexa

Certificare NICI unul
Nume De Brand Fasdga
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea