În Aer Liber Camping Drumetii Alpinism Impermeabile Jambiere Ghetre Pentru Bărbați Și Femei Teekking Schi Deșert De Zăpadă Cizme Pantofi Acoperă

39.48lei

54.09lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

În Aer Liber Camping Drumetii Alpinism Impermeabile Jambiere Ghetre Pentru Bărbați Și Femei Teekking Schi Deșert De Zăpadă Cizme Pantofi Acoperă

Puncte: 1、Impermeabil Picior Ghetre: picior ghetre poate preveni apa, ploaie, zapada, noroi, vânt, nisip de la intrarea pantofi sau pantaloni, și se poate ține de cald la picioare.

2、Puternic și rezistent la Uzură: picior ghetre sunt realizate din 600D Oxford tesatura strat exterior și 30D poliester captuseala interioara, care sunt rezistent la apa, rezistent la rupere și puncție rezistent, rezistent si respirabil.

3、Menține Picioarele Confortabil: top protecție cureaua este reglabila, partea de sus are un reglabil partea de sus de curea cataramă, în partea de jos a TPU curele, picior dispozitiv de protecție fixat piciorul la genunchi, de jos în sus, permițându-vă pentru a întâlni obstacole în domeniu.Și ține-ți picioarele confortabil și de mers pe jos în mod liber.

4、Rezistenta la Uzura: firma cârligul este legat de șiret, și durabil curea previne jambiere de relaxare.Piciorul ghetre caracteristică bună rezistență la uzură, rezistență la temperatură scăzută.Piciorul ghete sunt potrivite pentru cizme și de a le împiedica alunecarea.

5、Largă de Aplicații: Pot fi utilizate pe scară largă pentru zăpadă, deșert, ploaie, drumeții, alergare, mersul pe jos, schi.Potrivit pentru cele mai multe de zăpadă pantofi, bocanci sau cizme de schi.

Caracteristici:

1. Impermeabil Picior Ghetre: picior ghetre poate preveni apa, ploaie, zapada, noroi, vânt, nisip de la intrarea pantofi sau pantaloni, și se poate ține de cald la picioare.

2. Puternic și rezistent la Uzură: picior ghetre sunt realizate din 600D Oxford tesatura strat exterior și 30D poliester captuseala interioara, care sunt rezistent la apa, rezistent la rupere și puncție rezistent, rezistent si respirabil.

3. Menține Picioarele Confortabil: top protecție cureaua este reglabila, partea de sus are un reglabil partea de sus de curea cataramă, în partea de jos a TPU curele, picior dispozitiv de protecție fixat piciorul la genunchi, de jos în sus, permițându-vă pentru a întâlni obstacole în domeniu.Și ține-ți picioarele confortabil și de mers pe jos în mod liber.

4. Rezistenta la uzura: firma cârligul este legat de șiret, și durabil curea previne jambiere de relaxare.Piciorul ghetre caracteristică bună rezistență la uzură, rezistență la temperatură scăzută.Piciorul ghete sunt potrivite pentru cizme și de a le împiedica alunecarea.

5. O gamă largă de Aplicații: Pot fi utilizate pe scară largă pentru zăpadă, deșert, ploaie, drumeții, alergare, mersul pe jos, schi.Potrivit pentru cele mai multe de zăpadă pantofi, bocanci sau cizme de schi.

Caietul de sarcini:

Material:

Stratul de suprafață: 240T pongee tesatura carouri

Strat interior: interblocare

Partea de mijloc: 30D mediu transparent film

Parte inferioară: 600D rezistent la uzura si impermeabil Oxford pânză

Dimensiuni(aproximativ): de Sus circumferinta 48CM/18.90 în mijlocul circumferinta este de 38CM/14.96 în jos circumferinta este de 44CM/17.32 în, tub de înălțime este de 42CM/16.54 în

Potrivit pentru: unisex

Lista De Ambalare;

1 Pereche de Picior Ghetre (nu inclusiv pantofi)

Etichete: oamenii legging, schi de boot acoperă, snowproof, culoarea cizme de zapada pentru femei, de sex feminin rachete de zăpadă, schi, drumeții ghetre, jambiere de majorare, barbati trekking, trunchiate de funcționare jambiere bărbați, remates în aer liber

Tesatura Tip Satin
Dropshipping Suport
Origine NC(de Origine)
Material Poliester
Element De Lungime 42CM
Numărul De Model Piciorul Ghetre Waterproof Hiking Boot Zăpadă Ghetre pentru a rula

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea