Rosabeauty 7 Piese/Set Clip În Extensii de Păr Uman Corpul Val de Culoare Naturala 70G 100G Remy de Păr 14-22 inch

179.91lei

299.87lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Adresa: Adresa sunt disponibile pentru a revizui după plătit.Vă rugăm să verificați adresa info.în caz contrar, ne temem că trebuie să o anulați și apoi pentru a face unul nou, cu adresa corectă

Culoarea parului: par Uman 100% natural de culoare(negru / maro deschis / maro inchis).Culorile sunt selectate la întâmplare.Dacă orice nevoie, vă rugăm să ne contactați înainte de a face o comanda.

Pentru probleme de Securitate: NU UTILIZAȚI P. O. BOX Adresa.Vă rugăm să Folosiți adresa Fizică. "Lăsați la ușă" pachetul pierdut la risc ridicat.

Comanda va fi expediată IMEDIAT după 6-24 Ore de Verificare de Plată.Sunt zile lucrătoare, de luni până sâmbătă, și nu includ sfârșit de săptămână sau de sărbătorile legale.

Țări/Zone de Timp Estimat Express statele UNITE ale americii/CA de 2-6 zile lucrătoare UP-uri Est-Europene 2-6 zile lucrătoare UP Africa/America de Sud 4-8 zile lucrătoare UP italia/rusă 15-25 zile lucrătoare de E-pachete de 15 Zile Nici un Motiv să se Întoarcă atunci Când Găsiți Orice Problemă.Garanția de Restituire Bani Dacă pe deplin multumit de parul nostru.Contactați-ne pentru assisant.Acest Lucru Ajută La Rezolvarea Problemei În Mod Eficient.Ai putea avea suficient timp pentru a decide dacă elementul nu este potrivit pentru tine.Schimb Sau Returnare sunt disponibile atunci când părul este în Starea Inițială Numai

"furniza mai natural si confortabil păr uman produse"

este tot ceea ce facem.vom lua enterprise concepție de "clientul este în primul rând", se concentreze pe îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre tot timpul. "Pentru a fi cel mai bun nume de brand 100% naturale din păr uman câmp" este obiectivul nostru.Q1: De Ce-Mi Sunt Extensii De Par Obtinerea Incurca ?O: Extensiile de Par pot incurca din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apa sarata, clor și nu pieptene ( pieptene dinte larg ) din păr de zi cu zi Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, de două ori pe săptămână este mai bine.Utilizarea de hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru nore ajuta.Q2: De Ce-Mi Sunt Extensii De Par Obtinerea Vărsare ?A: în Primul rând, PLS execută cu degetele sau cu Largă cu dinți ușor, pentru a preveni varsarea.Pentru parul cret, pls nu utilizați pieptene.În al doilea rând, După spălare pls asistenta parul cu un ulei de păr, apoi părul va fi de mătase și moale.

① .Aftter spalarea parului, te rog, soră Cu niște ulei de păr, apoi parul va Fi matasos si moale.

② .Alege pieptene; pieptene ușor, astfel încât să se prevină vărsare.

③ .Prea multa caldura poate deteriora parul.T3: ar Putea Părul Vopsit Și de Fier-plat ?A: este par virgin, deci ar putea fi vopsit și fier plat, fier de călcat plat plz nu depășească 150C, sau parul va fi distrus.De asemenea, parul va reveni la normal ondulate după ce se spală sau fier-plat.T4: Cât De Multe Pachete Pentru Un Cap Plin ?A: Aici sunt imaginea în lungime între diferența de Textură.

Pentru Un Cap Plin De Preocupări. 3 Pachete este Destul de normal.Vă recomandăm 4-5 Fascicule Dacă lungimea este de peste 18inch.A obține O Potrivire Frontală/de Închidere pentru un aspect Natural.

Etichete: clip din păr uman, extensie de păr clip, afro kinki, condroitina, funmi țese păr, peruca femei, film de păr, curl clip ins, remi 7, extensie de păr clip de păr uman folte

Nume De Brand rosabeauty
Poate Fi Permed Da
Păr Uman Tip Părului Brazilian
Potrivit Moarte Culori Toate Culorile
Material De Calitate Remy De Păr
Origine NC(de Origine)
Articole per Pachet 7pcs/set
Textura Corpul Val
Tip De Culoare Culoare Pură

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea