Gonflabile Masina Aer, Saltea cu Pompa (Portabil) de Călătorie, Camping, Vacante | Spate Blow-Up Pad de Dormit | Camion, SUV, Miniva

69.50lei

84.73lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、BUCURAȚI-vă de O NOAPTE BUNĂ de ODIHNĂ – Aceasta auto portabil saltea gonflabila ajută perna corpul tau atunci cand dormi în mașină, camion sau SUV în timp ce călătoresc sau camping.

2、LARG, pe BANCHETA din spate DESIGN – Mare ca un futon sau masina saltea de dormit, design unic păstrează-l plat pe bancheta din spate, umplând spațiul dintre scaun și podea.

3、GROS, CONFORT CAPITONAT – Fabricata cu un PVC rezistent si moale, respirabil de sus, se oferă cu nervuri aer amortizare pentru a sprijini mai bine spatele, gâtul, picioarele și corpul.

4、MULTIFUNCȚIONAL UTILIZAREA de CĂLĂTORIE – Mare pentru camping, excursii lungi, drumeții, festivaluri și alte solo sau aventuri de familie, nu ai nevoie de un cort cu gonflabile masina saltea!

5、PORTABIL INCLUDE POMPA de AER – Fiecare masina saltea de dormit vine cu un motor electric pompa de aer care se conectează la un standard soclu brichetă pentru a umfla rapid pat în câteva minute.

Gonflabile Masina Aer, Saltea cu Pompa (Portabil) de Călătorie, Camping, Vacante | Spate Blow-Up Pad de Dormit | Camion, SUV, Minivan | Compact Twin Dimensiune

Descriere:

Acest pat gonflabil este un mare ajutor pentru tine, după o lungă perioadă de timp de conducere.De înaltă calitate-moale s-au înghesuit PVC material și design ondulat, nu numai că poate oferi un mediu confortabil în timpul călătoriei și mașină de somn, dar poate, de asemenea, de a crea un spațiu romantic pentru utilizatori, transforma bancheta din spate a mașinii într-un pat confortabil și luxos Ușor de utilizat și de a salva bani.Meriți!

Caracteristici:

Fabricat de înaltă calitate-moale s-au înghesuit material PVC, care oferă o excelentă durabilitate și confort.

Cu o plasă de siguranță care previne copiii de la care se încadrează în distanța dintre scaunele din față.

Fluxul intern poate bloca în mod eficient partea de jos a vehiculului zgomot, se garantează un mediu bun pentru tine de a dormi.

Durabil și puternic, de mare capacitate de încărcare de până la 150 kg, permite utilizarea de 2 adulți.

O pompă electrică care se conectează la priză brichetă din mașină oferă acces rapid și ușor inflației.

Compatibil cu cele mai multe autoturisme, SUV, sedan și mini-Van.Potrivit pentru distanțe lungi excursii, camping, aventuri, etc.

Moda design ondulat, oferă o mai bună efect fix, asigură pat gonflabil este mult mai stabil și durabil.

Caietul de sarcini:

nume: pat de voiaj

culoare: negru,bleumarin

Material: PVC+ flocking

Grosime: Aprox.5cm

Stil: Dublu

Extins dimensiune: Aprox.135*90cm

Utilizari: masina de pat de voiaj, camping mat, pauza de masa, podea, pat.

Lista De Ambalare:

1 x pat gonflabil

1 x perne gonflabile

1 pompa de aer electric

1 x set de reparație

1 x sac de depozitare

2 x suport de Stocare pad

1 x Trei-utilizați duza

Note:

1. Nu poate fi de 1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate la fel, culoarea articol se arată în fotografii pot fi ușor diferite de la obiectul real.Ia adevărat unul standard.

Etichete: auto gadget, masina pentru saltea, masina suv saltea, pat aer, saltea de aer pentru masina, saltea de pat, pat saltea, s320 w220, saltea pentru masina, gonflabile masina saltea creta

Extins dimensiune Aprox.135*90cm
Numele Pat De Voiaj
Material PVC
culoare Negru,Bleumarin
Dimensiune 80cm*150cm
Folosește masina de pat de voiaj, camping mat, pauza de masa, podea, pat.

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea