Masina de Încălzire Pătură Zăbrele de Economisire a Energiei Cald de Toamna Iarna Masina Pătură Electrică de Siguranță Auto Masina Încălzire 60X43.5 inch 12V

121.20lei

136.18lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puteți să ne contactați dacă doriți să cumpărați 5 sau mai multe piese la un moment dat.Noi vă va oferi un preț mai bun.Vă mulțumesc!

Masina de 12V Încălzire Pătură Zăbrele de Economisire a Energiei Cald de Toamna Iarna Masina Pătură Electrică de Siguranță Auto Masina Încălzire 60X43.5 inch

Caietul de sarcini:

Material: Polar Fleece

Culoare: Negru + Alb

Volti: 12V DC

Watts: 45W

Cablu de alimentare: 79 inch

Dimensiune produs: 60*43.5 inch

Caracteristică:

【Universalitatea & Multi-reglarea temperaturii】 cablul de Alimentare se conectează direct în mașină, camion, SUV sau RV 12 v de la bricheta sau priza de putere. 3 tipuri de RIDICAT, MEDIU și SCĂZUT pentru a satisface diferite de încălzire are nevoie.

【Siguranță】electronice Inteligente temperatură constantă sistemul de control este proiectat pentru a tăia putere după 45 de minute de utilizare pentru a evita utilizatorii de la obtinerea opărite și pentru o mai bună siguranță.

【 Încălzire rapidă și Ușor de Pliat】Adopta un warm-păstrarea țesătură de lână, încălzire distribuție de curba în formă de S, uniform și Rapid de încălzire.Poate fi pliat și depozitat în portbagaj sau pe bancheta din spate, fără a lua prea mult spațiu.

【CALD COMPANION】 Potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi excursii, camping, rulote, sau drumului situații de urgență.

Pachetul Inclus:

1x Masina Electrica Pătură (alte elemente NU sunt incluse)

Notificare:

- Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

- Vă rugăm să ia în considerare dimensiunile reale în listă ca imaginile sunt, în general, extins pentru a afișa detalii.

S - ar putea să fie o mică diferență de culoare din cauza la monitor, aparat de fotografiat sau de alți factori, vă rugăm să consultați element fizic.

- Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă sunteți grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

Etichete: 12v patura electrica 9, 12v căldură pătură, coada de sirena pătură pentru adulți, pătură dublă, electric spațiu 12v, mașină electrică de încălzire pătură, pătură albastră, a umfla bule cort, masina de acoperire de iarnă, pături auto

Nume De Brand Auzan
Origine NC(de Origine)
Material Flocking Pânză
Dimensiune 65cm*120cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea