Apa alcalina filtru cartuș NCR101S

77.30lei

99.10lei

-21 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pentru Exercitarea Naturale Longevitate Apă.Coronwater contribuie NCR101S Antioxidant Hidrogen, Apă Minerală Alcalină.

Apa se schimbă mereu prin naturale ciclu hidrologic.Omenirea a evoluat mereu, adaptate, și a supraviețuit bând naturale longevitate apa de izvor timp de secole.Naturale longevitate apa de izvor cum urmează procesul natural de hidrologic apa cicluri, cum ar fi apa de mare se evaporă la cer și prin nori; de lichide în aer, se a scăzut în termen de ploaie sau de zăpadă de pe suprafața de teren; apa pătrunde prin pământ, lut, pietre, și nisipurile de cotitură apă alcalină prin procesul natural de filtrare; acide apa de ploaie atinge pietre minerale transformă într-alcalin, care prevede naturale longevitate apa de izvor; apa generează viață dătătoare a apei cu auto-terapie, creșterea concentrației de oxigen, radiația infraroșie, bogate în hidrogen, și așa mai departe.Coronwater Antioxidant Hidrogen apă Alcalină, care este trecut prin apă activat materiale se transformă în acid și redus de minerale conținut de apă pentru un antioxidant bogat în hidrogen, apa alcalina cu s-diverse minerale, naturale longevitate apă de izvor de la ceea ce strămoșii noștri au băut pentru vârstele.

Coronwater a fost de lucru în mod continuu, timp de 10 ani pentru a urmări secret al pH-ului alcalin echilibru apă.Materiale de a folosi ca mass-media sunt toate de poluare natura gratuit rock și de mediu prietenos.După ce PCC și tehnologie Patentata pentru a crea final mass-media.Coronwater Antioxidant Hidrogen Apa Alcalina are minerale cum ar fi calciu, potasiu, sodiu, magneziu, Stronțiu și mai mult.Mai mult decât atât, Coronwater Antioxidant Hidrogen Apa Alcalina previne bolile cronice de scăderea nivelului de oxigen potențialul de reducere.

Realizat de către PCC & Oligoelemente Colaborare

PCC Modificarea Tehnologiei crește minerale Specifice de suprafață și de schimb Ionic capacitatea de adsorbție.Oligoelemente Colaborare Tehnologie realiza stabil eliberarea de elemente.și de a bloca în mod eficient Precipitarea metalelor grele.

Uz rezidential si Comercial

Caracteristici de NCR101S Antioxidant Alcaline Filtru

1. Elimină deșeuri acide si a toxinelor din organism, la nivel celular 2. Livrările de minerale esențiale, precum calciu, potasiu, sodiu și magneziu pentru organism îmbunătățirea sănătății și de a crește metabolismul organismului 3. Mici de apă clustere (51.497 Hz) hidrateaza organismul de până la 3 ori 4. Eficient în absorbția decât obișnuit apă demineralizată 5. Facilitează substanțe nutritive și minerale absorbția eficient 6. Promovează bunăstarea generală de echilibrare a corpului 7. Elimină radicalii liberi care pot provoca boli cum ar fi diabetul zaharat, hipertensiune arterială și alte boli. 8. Îmbunătățește gust de apă 9. Crește pH-ul și scade ORP (Ref.ORP = de Oxigen Potențialul de Reducere)

NCR101S da apă

suficiente minerale, un posibil pH 7,4-8,5 și bună O. R. valoarea P, etc vor da mai multă energie pentru corpul uman și de sănătate.o.Mici de apă clustere (Ceai se dizolvă test) b.Apa alcalină(pH BTB test)

o.Re-apă Minerală(TDS test) b.Redox a apei(O. R. P test)

Apă de vindecare - Aura Test

SGS Oligoelemente Raport

Apă Potabilă Certificat De Siguranță

Moleculare mici grupuri Raport de Testare

SGS Stronțiu element de raport de încercare

Ambalare și de Transport maritim

1x NCR101S filte cartuș 2x Accesorii 1/4" fire de la 1/4" Împinge

FAQ

Q: Ce este Potential de Oxidare Reducere?O: (de asemenea, cunoscut sub numele de ORP sau Potențialul Redox) este o măsură de h2O (apa) capacitatea de a câștiga sau pierde electroni în reacțiile chimice.Doar ca transferul de ioni de hidrogen în apă determină nivelul pH-ului, transferul de electroni în apă determină valoarea ORP.

Q: Ce ar trebui să fie în cauză cu ORP de apa mea?O: ORP valoare de o sursă de apă este direct legată de efectul pe care îl are la instalații sanitare și de bacterii.Speranța de viață de bacterii în apă este mult mai dependentă de valoarea ORP decât concentrația clorului sau valoarea pH-ului.Pentru piscine cu un pH in jurul valorii de 7.5, ORP valoare trebuie să fie păstrate de mai sus 700mV pentru a ucide bacteriile daunatoare.

Coronwater Poveste De Brand

La Coronwater, credem că sănătatea lumii noastre depinde de încredere acces la curățate cu apă și aer.Putem livra o gama larga de creștere inteligentă, durabilă soluții pentru acasă, de afaceri și industrie din întreaga lume începând cu anul 2002. Noi va putem asigura ca apa si aerul este curat .fie că este vorba de fitness și de distracție, sănătos case, mai sigure cer creșteri mai durabile moduri de a face, în condiții de siguranță a apei potabile.nu ne vom opri până când lumea este a reușit cel mai bun mod posibil.

Etichete: racheta de badminton, eth miner, 10 microni, filtru pentru dyson, slab alcalin filtru, filtru acvariu, asic miner, innosilicon miner, filtru de purificare a apei, apa alcalina filtru cartuș

Capacitate 1000 de litri
Material Minerale
Nume De Brand coronwater
Durata de VIAȚĂ 12 Luni
Filtru De Precizie 10 microni
Debitul 0,1-0,5 gpm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea