Coronwater Minerală Naturală, Apă Alcalină Filtru Cartuș NCR10 Alcaline Filtre

124.00lei

158.98lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

FACE APA MINERALA LA BUCĂTĂRIE ACASĂ

de Coronwater Naturale Minerale Alcaline Cartus Filtru de Apa, Filtre Alcaline

De Filtrare a Apei alcaline NCR10 Adauga Ca+, Mg+, K+, Na+, etc organism sanatos minerale în apă potabilă.Adaugă Sr+ element în apă.Reglați valoarea ORP.pH 7.5-8.0, apa alcalina

Se pornește de la 100% natura De 25 de tipuri roci naturale 2 brevet de bază tehnologii de sprijin a Simula procesul de formare de minerale naturale apa minerală apă la domiciliu

Aceasta este o Coronwater apa alcalina filtru cartuș, dar nu simplu.Toate componentele din interiorul acestui filtru este de minerale Naturale, le-Am găsit de 4 ani prin toata lumea.

La materii prime, ne constantă "natura pură".Mai mult de două thoudsands de mostre de minerale au fost găsite și livrate la laborator pe parcursul a 4 ani.Toate aceste materii prime a fost de la Natură, fără poluate.și inheritant gena de "apă sănătoasă".

După minerală alegere, Două Tehnologii de Bază sunt appliy la aceste minerale PCC Oligoelemente Colaborare (Brevet de UNIVERSITATEA DE GEOȘTIINȚE)

PCC Modificarea Tehnologiei crește minerale Specifice de suprafață și de schimb Ionic capacitatea de adsorbție.

Oligoelemente Colaborare Tehnologie realiza stabil eliberarea de elemente.și de a bloca în mod eficient Precipitarea metalelor grele.

De mai sus este producător intern de testare Minerale, pH-ul bazat pe RO purifica apa.sub 0.6-0.65 litri pe minut debit.

ÎN CAZUL ÎN CARE PENTRU A INSTALA

Acest NCR10 este apa alcalina cartușului de filtru.Se potrivește cele mai multe de 10" filtru de apă de locuințe.puteți pune NCR10 în carcasa filtrului apoi instalați-l în țeavă.De asemenea, poate fi folosit pentru orice sistem de filtrare a apei sau inline de instalare pentru a oferi apă minerală.

Putem oferi, de asemenea, alte port accesorii si piese de schimb pentru instalare, vă rugăm să ne informați dumneavoastră necesită în prealabil.

Aplicare: Apă Alcalină Filtru Dimensiune: 2.5"x 10"

Minerale de Umplere: 1.0 kg Greutate: 1.2 kg

Debit: 1.0 gpm

Capacitate: 3000 litri

SGS MINERALE RAPORT

SIGURANȚĂ A APEI POTABILE CERTIFICAT

MOLECULARE MICI GRUPURI DE RAPOARTE DE TESTARE

SGS STRONȚIU ELEMENT DE RAPORT DE ÎNCERCARE

Ambalare & Livrare

1buc NCR10 filtru cartuș Ambalare și de transport maritim de transport maritim internațional pachet.

FAQ

Q: Ce este Potential de Oxidare Reducere?O: (de asemenea, cunoscut sub numele de ORP sau Potențialul Redox) este o măsură de h2O (apa) capacitatea de a câștiga sau pierde electroni în reacțiile chimice.Doar ca transferul de ioni de hidrogen în apă determină nivelul pH-ului, transferul de electroni în apă determină valoarea ORP.

Q: Ce ar trebui să fie în cauză cu ORP de apa mea?O: ORP valoare de o sursă de apă este direct legată de efectul pe care îl are la instalații sanitare și de bacterii.Speranța de viață de bacterii în apă este mult mai dependentă de valoarea ORP decât concentrația clorului sau valoarea pH-ului.Pentru piscine cu un pH in jurul valorii de 7.5, ORP valoare trebuie să fie păstrate de mai sus 700mV pentru a ucide bacteriile daunatoare.

Etichete: etherium miner, 10 microni, slab alcalin filtru, Piatră Maifan, 20 Microni, filtru de apa, filtru de purificare a apei, asic miner ethereum, apa alcalina filtru cartuș, motorola

Debitul 1.0 gpm
Capacitate 3.000 de litri
Filtru De Precizie 10 microni
Tip apa alcalina filtru cartuș
Dimensiune 2.5"x 10"
Durata de VIAȚĂ 12 Luni
Material Multiplica Minerale Naturale
Model NCR10
Nume De Brand coronwater

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea