E-bike-Spate, Roti BLDC Motor Hub 48V1500W Kit de Conversie cu 20"-700C Vorbit Volan si Display/Frână/PAS Pentru Biciclete Electrice

581.32lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

▶ După plasarea comenzii, vă rugăm să lăsați roata dimensiune ai nevoie de mai jos: 20" 24" 26" 27.5" 28" 29" 700C

▶ vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când comanda ( aceste opțiuni sunt gratuite).

▶ UE/marea BRITANIE/RU/NE/AU/AC: NICI o TAXA Alte țări : puteți indica cerințele fiscale pe comanda sau lasa-mi un mesaj. ▶ Motorul nostru kituri sunt transportate în principal de China-Europa de cale Ferată UP linie specială, și unele țări/regiuni de utilizare on-line de transport ; ▶ Nostru default metoda de transport maritim este feroviar/maritim UP , dacă doriți să primiți produsele mai repede, ne pot trimite de transport aerian , timpul este de 15-20 de zile, dar trebuie să plătească costurile suplimentare de transport, de următoarele este de transport aerian de mărfuri diferența link: ▶ Dacă zona dvs. este la distanță, vom percepe o anumită sumă de la distanță, taxa pentru servicii. ▶ Dacă adresa este pe o insulă , va rugam sa ne contactati inainte de a comanda, astfel încât să putem verifica dacă putem aranja livrare pentru tine.

▶ Kit de conversie nu include baterii, anvelope, frane pe disc, și un Cuplu de Braț Amplificator. (Dacă aveți nevoie de baterii, anvelope, frane pe disc, Cuplu Brațul Amplificator, vă rugăm să ne contactați pentru costuri suplimentare) Dacă alegeți "roți numai", există doar un singur electric volan, fara alte accesorii; ▶ Dacă aveți nevoie de Disc de frână, Cuplu Brațul Amplificator, există un link pentru a face diferența în partea de jos a paginii detalii, sau vă rugăm să ne contactați; ▶ Afișajul,PAS, Accelerație, și de E-brake în setul sunt opționale.Dacă aveți nevoie să-l înlocuiască, vă rugăm să consultați link-ul pentru a face diferența în partea de jos a paginii detalii, sau vă rugăm să ne contactați. ▶ Vă rugăm să consultați lista de formă pentru ambalarea produselor.

Acest produs poate converti cu ușurință bicicletă obișnuită într-o bicicletă electrică.E vorba de sute de herlong mai ieftin decât să cumpere un nou biciclete electrice.Este nevoie de o persoană de 1-2 ore pentru a converti cu succes de ea.Vom pune manual de instalare in cutie.Si va vom oferi un controler geanta cadou !!!

Priza de putere Dacă aveți nevoie să modificați cablul de alimentare, vă rugăm să ne contactați, Dacă aveți nevoie de a modifica plug-te, vă rugăm să lăsați un mesaj și spune-ne plug aveți nevoie atunci când plasarea comenzii, iar noi vă va oferi gratis.Vă mulțumim pentru cooperare!

Motor Plug

Rim Size

★ Motor este opțiunea implicită

★ Controller este opțiunea implicită

█ Afișare pot fi selectate,

dar trebuie să ne lăsați un mesaj de alegerea ta!!!

█Cilck pe imagine pentru a compensa diferența de preț

█Cilck pe imagine pentru a compensa diferența de preț

█Cilck pe imagine pentru a compensa diferența de preț

Etichete: 500w cu motor fără perii, hub motor, motor fără perii rc, bicicleta e kit de conversie sine, kit de conversie scuter electric, e revo, bldc, motor bldc, electr motor, lert roti 700c

Modelul Cu Motor 1500W-Spate, Roti cu Motor
Controller KunTeng KT-35A Controller
Design Fără perii
Nume De Brand IMEIQI
Dimensiunea roata 20/24/26/27.5/28 Inch / 700C
Tensiune 48V
Spate Furculita Furculita Size135-142 mm
Display LCD3/LCD4/LCD5/LCD6/LCD7/LCD8S/LCD8H/LED880/LED900S Display
Utilizarea Modificat biciclete electrice kit
Tip Motor Fără perii Non-gear Hub Motor
Viteza 45 km/h
Certificare CE
Putere > 400w
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea