Bafang Brushless Motor 1000W 750W 500W 350W 250W BBS01BBS02B BBSHD Biciclete Electrice cu Motor Mijlocul Motorul de acționare Ebike Kit de Conversie

1 378.44lei

1 514.79lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

☆Produs Caracteristică☆

1. Este Bafang mijlocul motorului de antrenare.Acest kit este potrivit pentru biciclete cu 68-73 mm pedalier. 36V 250W 48V 750W/1000W motor este cel mai popular motor.

2. Motorul este susținută de un an warrtanty și toate accesoriile au un 30-zi warrtanty perioadă.

3. Procesul de instalare nu este greu, ai nevoie doar de th viteza ceva timp pentru a instala kit-ul.Dacă nu se va instala, vă rugăm să ne contactați.Va vom trimite video de instalare.

4. Biciclete electrice și pedala de biciclete mai repede de trafic și de exercițiu fizic poate fi realizat în același timp.

Notă:

1.Dacă țara dumneavoastră este în Norvegia, vă rugăm să trimiteți adresa si codul postal pentru a verifica dacă există baterii de servicii în orașul tău inainte de a comanda acest e-bike kit de conversie cu baterie.

2. Bateria și motorul va trimite separat și veți primi 2 parcele, ne va da 2 numere de urmărire prea!

3. În funcție de țară și regiune, baterie parcelă va întârzia 7-15 zile pentru a ajunge.

4.Spania depozit de peste mări C18 Display are doar 44T angrenajul, C965 de Afișare doar a 46T Roată de Lanț, caietul de sarcini de 1000w este de 68mm 46t roată de lanț și C18 display.Dacă aveți nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să alegeți Chineză de livrare, multumesc

5.Când țara este Coreea, pls a trimite dvs. personale fiscal, numărul și data ta de naștere pentru noi după ce ai comandat, multe mulțumiri.

Lista De Ambalare:

1. Bafang Motor , 1 set

2. C965/DP-C18 Display(sau nu display), 1 buc

3. Roată de lanț , 1 buc

4. Capacului de lanț (nu este disponibil pentru 1000w) , 1 buc

5. Crank , 1 pereche

6. De la 1 la 4 Cabluri, 1 buc

7. Senzorul de viteză a & Magneți, 1 set

8. Maneta de frână , 1 pereche

9. Nuci, 1 set

10. Cadou (Bafang instrument de instalare)

GARANȚIE

1.În termen de 15 zile (în funcție de datele de livrare) : taxă de Reparații și costurile de transport gratuit.Cumpărătorul restituie piesele deteriorate de cele mai ieftine bilete de transport,vom plăti pentru taxele poștale de returnare și retrimite o înlocuire sau o putem retrimite piese pentru a repara.

2.1 Luni la 1 an (pe baza datelor de achiziție): Gratuit reparații,cumpărătorul să plătească pentru taxele poștale de returnare și retrimite poștale.

3.1 an la 2 ani (de bază privind achiziționarea de date) :Încărcător de reparații, cumpărătorul să plătească pentru a reveni și de a retrimite poștale.

FAQ

Q: Diferență De Culoare:

O: imaginile arată la magazinul nostru sunt luate pe baza adevărat produse .Pentru că de diferite monitoriza și luminozitate, e normal sa ai mici diferențe de culoare,vă rugăm să donnot lăsați un feedback-ul rău sau de returnare a bunurilor la noi, fără a ne contacta!

Q: Timpul De Livrare:

O: Dacă produsele în Tranzit ,și timp de livrare este de gând să expire ,vă rugăm să ne contactați și vom extinde timpul de livrare pentru tine.Dacă produsele sunt pierdute în tranzit ,vă rugăm să ne contactați, vom face rambursare completă sau retrimite aceleași produse la tine cât mai curând posibil .

Q: Defecte Colet:

A: vă Rugăm să nu semneze pe factura de transport maritim în cazul în care produsul este defect, este compania de transport maritim este o responsabilitate, vă rugăm să luați fotografie pentru noi și ne va face să vă ramburseze.

Q: Politica De Returnare:

O: vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri.va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea de articole și acesta este doar un motiv de produs în sine ca defecte,daune,ceva care este vina vânzătorului,cumpărătorul este de preferințele personale sau incapacitatea de a utiliza.În plus,produsele returnate trebuie să fie în condiții inițiale!

Q: Feedback-Ul:

O:satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Etichete: kit bbshd, bafang motor, tsdz2, bldc, Fără perii, motoare fără perii perii, 8fun, motor hub roata, bbshd, bicicleta electr

Tensiune 36V/48V
Putere 36V250W/350W/500W 48V500W/750W/1000W
titlu Bafang Mijlocul Motorului De Antrenare Kit Motor Electric
Poziția Mijlocul Manivela
Design Fără perii
Roată De Lanț 1 44T/46T/48T/52T
Cerere Ebike/e bicicleta/biciclete electrice/electrice de biciclete/biciclete de munte
Certificare CE
Pedalier 1 68mm
Roată De Lanț 2 46T pentru 48V1000W
Tip Motor Partea Hung Motor
Model BBS01B BBS02B BBS03/BBSHD
Tip Ebike kit de conversie/e-biciclete cu motor/ bicicleta kit
Element Nume Biciclete electrice kit/e bicicleta kit/ebike kit/ 8fun motor kit
Origine NC(de Origine)
Bottom Bracket 2 68mm/100mm/120mm pentru 48V1000W

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea